• 瀏覽: 31,534
  • 回覆: 266
  • 追帖: 1
+27
引用:
原帖由 開心大少奶^^ 於 2020-5-23 01:50 PM 發表
又系你民建聯班黒社會出$出力叫人痴!!!放埋火未呀pok kai!!!
喂喂喂你book左船未pok Kai,   洗頭艇冇位跚

覺今是而昨非 冇咁快啊

引用:
原帖由 DaDiDum 於 2020-5-23 02:51 PM 發表
終於有人站起來反暴力了!鼓吹暴力,滿口歪理的泛民已完開始腳震了!
光復香港,滅曱革命👊🤟

引用:
原帖由 開心大少奶^^ 於 2020-5-23 01:50 PM 發表
又系你民建聯班黒社會出$出力叫人痴!!!放埋火未呀pok kai!!!
食藥喇!

濫炒成功,泛民L又唔肯認係佢哋功勞

引用:
原帖由 一個人的森林 於 2020-5-23 03:11 PM 發表

真香港人一定會銘記黃畜曱甴同政棍欠香港人嘅呢筆血債
真.香港人覆卓

引用:
原帖由 Homoerectus 於 2020-5-23 02:15 PM 發表
武漢肺炎搞到雞毛鴨血,都遲早執笠啦!
又係你呀!

引用:
原帖由 Denningvicki 於 2020-5-23 01:11 PM 發表
香港飽受長達近1年的反修例示威衝擊及折磨,失業大軍多達20萬人,多間企業倒閉,市面出現大量吉舖,營商環境陷入低谷。惟泛民

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200523/photo/bkn-20200523115601452-0523_00822_001_01b.jpg?20200523124333

「反黑暴」人士已開始成長,做文宣,將「黑暴攬炒」行為清楚告知市民😅

...
岩架喇,等全世界睇下黑暴點唯害人間,累人不淺

引用:
原帖由 必佬 於 2020-5-23 13:24 發表

聽講國安法係付助23條立法,犯民曱甴神助功,將廿年港府都做唔到嘅一年唔夠就搞撚掂,真係唔怕神一樣嘅對手就怕豬咁蠢嘅隊友 ...
唔怪得俾人話係建制B隊

歌歌舞舞共歡慶

雖然我極度憎恨曱甴同犯暴,不過我真係好感激犯暴同曱甴攬炒成功爭取到國安法,冇恐襲冇國安法,冇賣國賣港成全唔到國安法,多謝犯暴多謝曱甴

當食飯都成問題時,自由是個屁!

非洲最自由,自生自滅,無人管制,甲由應該去非洲生活享受自由!

引用:
原帖由 香港偽民為患 於 2020-5-23 01:26 PM 發表
泛民話係國安法後果喎
"批國安法重創港經濟岑子杰:攬炒香港"
大部份歐美國家都有國安法,都有調查局去搜捕叛國,巔覆國家既人士或恐怖份子,那些國家有無經濟重創??? 姓岑既,張大你的屎眼睇清楚吧,咪危言聳聽攪破壞,李老無

引用:
原帖由 laputa_pl 於 2020-5-23 01:16 PM 發表
犯民抵L死,逃犯條例本來好少事,硬係要搞大,依家好啦,阿爺唔忍你,直接出尚方寶劍,繞過埋垃圾會直立國安法,23條都慳埋
👍

引用:
原帖由 嘩眾取寵死宅男 於 2020-5-23 02:28 PM 發表
沒有世界美食的香港,年輕人怎麼過日子
而家無得去旅行最鳩慘

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]