• 瀏覽: 31,485
  • 回覆: 266
  • 追帖: 1
+27
引用:
原帖由 Denningvicki 於 2020-5-23 01:11 PM 發表
香港飽受長達近1年的反修例示威衝擊及折磨,失業大軍多達20萬人,多間企業倒閉,市面出現大量吉舖,營商環境陷入低谷。惟泛民

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200523/photo/bkn-20200523115601452-0523_00822_001_01b.jpg?20200523124333

「反黑暴」人士已開始成長,做文宣,將「黑暴攬炒」行為清楚告知市民😅

...
講出事實

引用:
原帖由 農場深情的烈女 於 2020-5-23 02:48 PM 發表

同黑暴文宣一閪樣,呢啲嘢有錢就有人做啦,仆街睇下邊個出得錢多啫

今期呢張我最like

今日有冇得睇卜儍瓜呢?   好耐冇得睇有D懷念💏💏💏

沒有泛民,沒有國安法

引用:
原帖由 香港偽民為患 於 2020-5-23 01:26 PM 發表
泛民話係國安法後果喎
"批國安法重創港經濟岑子杰:攬炒香港"
立23條已過去……
今日結果係邊個做成,大家有眼睇,多L謝呢班黑暴幫香港成功申請攬炒

引用:
原帖由 Denningvicki 於 2020-5-23 01:11 PM 發表
香港飽受長達近1年的反修例示威衝擊及折磨,失業大軍多達20萬人,多間企業倒閉,市面出現大量吉舖,營商環境陷入低谷。惟泛民

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200523/photo/bkn-20200523115601452-0523_00822_001_01b.jpg?20200523124333

「反黑暴」人士已開始成長,做文宣,將「黑暴攬炒」行為清楚告知市民😅

...
又嚟文攻武嚇

引用:
原帖由 tony.hk 於 2020-5-23 02:28 PM 發表
有部份商戶真係自己攞黎衰 
當年我見有好多商戶支持佔中佔旺,今日自食惡果!
泛民害你地架咋,幾時有顧及市民生計呀??
暴行初期好多藥房丶翠華都撐黑衣暴徒,結果依家有結業丶有停業,真係報應

攬炒咪幾好 你地唔仆街 我點上位

今年人工照加花紅照出

美國肺炎加上黑暴,拖累香港

精人出口,笨人出手

引用:
原帖由 樓上進擊的羔羊 於 2020-5-23 02:52 PM 發表

今期呢張我最like

邊度有?我想要張留念

引用:

...
唔單止要告知廣大市民,直情要攬炒番班冚家鏟曱甴黃畜,香港人要報仇!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]