• 瀏覽: 31,515
  • 回覆: 266
  • 追帖: 1
+27
引用:
原帖由 kit4698 於 2020-5-23 09:35 PM 發表
我唔理政治唔識政治,但係推國安法
而家咁搞法我工都冇呀!
垃圾政府!
廢柴先會話政府垃圾!

引用:
原帖由 魔童Gphone 於 2020-5-23 11:35 PM 發表
藍絲開始叻咗,識得以其人之道 還治其人之身,用文宣反擊
下賤黃畜,你地靠講大話洗腦班弱智,賤種係用賤種手法。

引用:
原帖由 胤憲 於 2020-5-23 07:32 PM 發表
藍絲終於要攬炒中共,支持
下賤黃畜,你係咪准備好同你賤父母一齊坐?賤種!

9月立法會選舉,形勢會點?!

引用:
原帖由 usa1234 於 2020-5-24 02:46 AM 發表

下賤黃畜,你係咪准備好同你賤父母一齊坐?賤種!
廢物,無工開就係香討發脾氣?傻仔,係咪好嬲啊?哈哈哈

這段血海深仇快可以報了!
港區國安法若批准市民參與抗暴!
我相信很多人都會參加!
殺奸黨!誅強剠!
三尺龍泉閃光閃!
腥風冒起鮮血濺!
男兒生不勇殺賊!
死不算英雄!
殺無赦!

引用:
原帖由 花fa 於 2020-5-23 14:14 發表
犯民成功攬炒
x2 犯民成功同班曱甴攬炒,齊齊返大陸受靶

中共一言堂威嚴之處!
在於一句就一句!
唔會打咀炮及嘥口水!
一言堂治港!
都好過畀班曱甴恐怖分子搞到香雞犬不寧!
日日搞和你乜春物春!
中共駐港代表該對曱甴殺無赦!

引用:
原帖由 Denningvicki 於 2020-5-23 01:11 PM 發表
香港飽受長達近1年的反修例示威衝擊及折磨,失業大軍多達20萬人,多間企業倒閉,市面出現大量吉舖,營商環境陷入低谷。惟泛民

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200523/photo/bkn-20200523115601452-0523_00822_001_01b.jpg?20200523124333

「反黑暴」人士已開始成長,做文宣,將「黑暴攬炒」行為清楚告知市民😅

...
客人減少消費,商戶提早關門,客量減少,於是執笠,員工失業,減少消費...

如同海洋公園。

以上,只須loop回正常,便能回復金錢的流動,百業興旺,但不知由誰開始着手?

答案一定是由消費者開始,
消費者只要唔好再hold實晒d錢,
先可以付出金錢,讓金錢流出去。

黑暴係恐怖主意嘅人渣, 我一見到佢地就報警

國安過來喇,曱甴想你們出動呀。

引用:
原帖由 highwiseman 於 2020-5-24 03:59 AM 發表
這段血海深仇快可以報了!
港區國安法若批准市民參與抗暴!
我相信很多人都會參加!
殺奸黨!誅強剠!
三尺龍泉閃光閃!
腥風冒起鮮血濺!
男兒生不勇殺賊!
死不算英雄!
殺無赦! ...
已經講咗曱甴有恐怖主義早期勢頭,中國國內反恐主力係武警。以後就係曱甴最愛的二百萬加一的武警嚟同佢哋玩,咁咪皆大歡喜囉!

廿萬失業大軍,都係多得背後煽動暴動班政棍所賜,若有幸喺街見到班政棍,應該好好報答吓佢哋。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]