• 瀏覽: 25,531
  • 回覆: 320
  • 追帖: 2
李老嘢:
網開一面,,讓長柒重新出發

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 瑪卡 於 2020-5-23 01:33 PM 發表

唔畀佢 保釋 返屋企,可唔可以畀部手機佢去退群,依家個個趕退群 註銷社交帳戶🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
俾條粗 d 既 Lan 線佢上吊,呀講錯,係上網 😀

引用:
原帖由 空申飛 於 2020-5-23 12:42 PM 發表

網民在5月13日發起各區商場的「和你Sing」示威活動,兩名15歲男童涉嫌與他人闖入沙田新城市廣場內的內地連鎖茶飲店「喜茶」,破壞收銀機顯示...
https://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/20200523/_2020052312284561707.jpg

呢隻曱甴廢青,人生將會絕對精彩........佢地屋企人應該好開心:smil ...
仆街曱甴抵撚死

回覆 引用 TOP

篤灰減刑

回覆 引用 TOP

應該兩個都唔准保釋先公平😂😂

一個非常接近90後既好男仔真心想脫單!!

反黃暴, 武漢加油, 中國加油!!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 前期大牛 於 2020-5-23 12:53 PM 發表

海洋公園起監獄吧
開放式監獄,俾自由行參觀,有得諗

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 錢太多4 於 2020-5-23 12:51 PM 發表

手足放心!612基金會派出20人義務大律師團幫你,律師費95折
難怪楊律師叫人衝令人生更精彩啦,可以幫同業搵咗好多生意!,哈哈!

15歲就做暴徒,根本佢地父母唔識教。

回覆 引用 TOP

坐監前要先賠錢, 612基金得返水尾, 要爭取時間申請呀

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 green2016 於 2020-5-23 01:45 PM 發表

俾條粗 d 既 Lan 線佢上吊,呀講錯,係上網 😀
無手機篤屎忽咩,退唔到群呀,佢可能未知手足已全退, 剩低佢唔會由一般會員變成管理員🤔🤔

回覆 引用 TOP

幫屋企人攬炒

回覆 引用 TOP

一人犯罪,全家精彩

回覆 引用 TOP

又唔撚見泛民高尚仔女去暴動破壞商舖,自己冇L腦選擇要做下等賎民,喜茶殺你全家?正一精人出口笨人出手。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 CS601P 於 2020-5-23 01:15 PM 發表

賠錢,錢可以將來賺返,,
但系案底系跟一世。。。

傻仔才會跟人去毁刑。。
一次走甩,不代表永遠。
上得山多終遇虎,總會斷正一次。。
案底留一次就夠。。 ...
宜家好多公司,請人都謹慎咗!
怕請到黃人,尤其是有案底背景。

一有案底,就唔考慮了。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 時代曱命 於 2020-5-23 01:07 PM 發表

我睇新聞当时cctv影住有三隻,走甩咗一隻。
剩低嗰隻曱甴當塲嚇Q死力咗!

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]