• 瀏覽: 1,220
  • 回覆: 15
引用:
原帖由 rrt202 於 2020-5-23 12:16 PM 發表
https://wealth.hket.com/article/2372841/%E3%80%90%E7%A7%BB%E6%B0%91%E5%8F%B0%E7%81%A3%E3%80%91%E9%BB%83%E7%A7%8B%E7%94%9F%E6%93%AC%E7%A7%BB%E6%B0%91%E5%8F%B0%E7%81%A3%EF%BC%9F%20%E7%A7%BB%E6%B0%91%E5% ...
走左千萬唔好返黎哦

希望啲黃狗真係走啦,我見好多黃狗成日話走,但到而家都仲喺度

引用:
原帖由 rrt202 於 2020-5-23 12:16 PM 發表
https://wealth.hket.com/article/2372841/%E3%80%90%E7%A7%BB%E6%B0%91%E5%8F%B0%E7%81%A3%E3%80%91%E9%BB%83%E7%A7%8B%E7%94%9F%E6%93%AC%E7%A7%BB%E6%B0%91%E5%8F%B0%E7%81%A3%EF%BC%9F%20%E7%A7%BB%E6%B0%91%E5% ...
老豆多數比個仔攪到失業。

一路好走 不要回頭

移民過去一陣收復台灣。。又要走?

最驚曱甴賴死香港唔肯走

曱甴有$156萬嗎

引用:
原帖由 英超之星 於 2020-5-23 02:40 PM 發表
曱甴有$156萬嗎
有600萬台幣都未必有用,盤生意要系台灣生存到3年,要請2個台藉員工,生意性質重要有競爭力,唔系咁易。

去等回歸

老蕭係咪有借貸移民一條龍服務架?唔得係咪都會收156萬架?

引用:
原帖由 烈火雄雄 於 2020-5-26 04:46 PM 發表
老蕭係咪有借貸移民一條龍服務架?唔得係咪都會收156萬架?
又要移民又要借錢?我睇捱唔夠年半就敗走台灣

呃錢黨又嚟啦!😮

之前提款中銀活動,曱甴話得五位數

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]