• 瀏覽: 23,266
  • 回覆: 341
人卜每隻2000.

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 tamadabi 於 2020-5-23 09:54 AM 發表

國安法一出台,有冇需要打官司都成問題

有幾可見美國恐襲/槍擊案既犯人上法庭?

差唔多個個都即場開槍打撚死咗
叫黃L睇下老美軍方及cia玩犯啲紀錄片,成班on9人對住野獸乞人權

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ichthys2 於 2020-5-23 08:30 AM 發表

人大今日(22 日)揭幕,將「香港國安法制」決定草案擺上議程,草案指中央國安機關可「根據需要」.......

若將香港政府比喻為「軟枕一個」,中國政府則為「鐵板一塊」,奸邪妖獸想重溫推倒《逃犯修訂條例》舊夢,只怕並非易事矣。

新聞來源連結:
https://www.thestandnews.com/politics/%E7%9C%BE%E5%BF%97%E8% ...
今次會篤數去到 三百萬人 吧? 以為自己東華三院籌款…。 順便收D捐錢 走佬添。

回覆 引用 TOP

中央立法,香港可以反對
最有效嘅係立即離開香港這個中國的城市

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ichthys2 於 2020-5-23 08:30 AM 發表

人大今日(22 日)揭幕,將「香港國安法制」決定草案擺上議程,草案指中央國安機關可「根據需要」.......

若將香港政府比喻為「軟枕一個」,中國政府則為「鐵板一塊」,奸邪妖獸想重溫推倒《逃犯修訂條例》舊夢,只怕並非易事矣。

新聞來源連結:
https://www.thestandnews.com/politics/%E7%9C%BE%E5%BF%97%E8% ...
背後班金主上次用咗咁多錢,以為推冧逃犯條例好成功,今次無論花幾多錢都冇用了,上次亦白花了,隨時仲要驚被國安法去查,怕要着草了

回覆 引用 TOP

引用:

新聞來源連結:
香港人記住!面係人地比、架係自己丟。
係都要敬酒唔飲飲罰酒?
好啦!就成全你。
再出幾十萬人上街都無用、中美紿終一戰。
就用香港黎祭戰旗。

我知道你不喜欢我,因为我早已比你更强。
我知道你很讨厌我,因为不敢把我怎么样。

回覆 引用 TOP

我都呼籲支持眾志及泛民的市民一定要出嚟,到時出嚟的支持者可以逐個登記一下資料,免得警方拉你時又話自己路過啦!政府亦方便將呢批人嘅資料通報一下廣東省公安局作日後個人申請回鄉卡時作審批參考!

引用:
原帖由 x747x 於 2020-5-23 09:15 AM 發表

咁啱遇上疫情,漢奸想走都難,正!

黎智英 2017 年恐嚇東方記者,而家先告,睇怕係 plan 定。

話時話,立場新聞班評論員係咪都要著草?
依班收錢造謠兼推行恐怖主意就一定冚家祥先

完全唔在乎乜野立場
只係最討厭滿口歪理
歪理都支持就更抵死

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tamadabi 於 2020-5-23 09:22 AM 發表

都唔係架,響香港坐監同大陸坐監真係差好遠呀
大陸坐監起碼要自費先

完全唔在乎乜野立場
只係最討厭滿口歪理
歪理都支持就更抵死

回覆 引用 TOP

大家放屎唔好晒
預備屎袋送比中箭仔

回覆 引用 TOP

有份做金主或收錢既,應該走唔甩。
另外一班在商場丶鐵路站,比CCTV影曬既熟客,都要找數

引用:
原帖由 tamadabi 於 2020-5-23 09:22 AM 發表

都唔係架,響香港坐監同大陸坐監真係差好遠呀
大陸坐監要比伙食費㗎

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 香港終歸變漁港 於 2020-5-23 09:37 AM 發表

有班大學生仲 on99

立國安法後,到時就失哂憶

你咪出離攪亂,國安法更順理成章

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 人世人 於 2020-5-23 08:35 AM 發表

支持曱甴繼續暴動,拉得幾多得幾多
反正都預左繼續會亂,至少見到曱甴俾人拉,可以令佢地人生更精彩
期望法例追朔期係自舊年六月

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]