• 瀏覽: 26,370
  • 回覆: 341
+18
繼續搞啦!睇你班人渣仲可以搞幾耐

引用:
原帖由 香港終歸變漁港 於 2020-5-23 09:37 AM 發表
有班大學生仲 on99

擺脫一國兩制,咪玩一國一制喎

附件

jp044.jpeg(79.81 KB)

引用:
原帖由 tony.hk 於 2020-5-23 09:38 AM 發表
果班狀棍一定支持你地架
有咁多白痴仔,又袋多幾千萬訟費,實撐你地啦
記得籌夠錢打官司先去衝喎
國安法一出台,有冇需要打官司都成問題

有幾可見美國恐襲/槍擊案既犯人上法庭?

差唔多個個都即場開槍打撚死咗

今次係中國立法, 香港執行

班死黃絲仲唔仆街!!!

最緊要擺街站,臨走前刮多一筆 

引用:
原帖由 ichthys2 於 2020-5-23 08:30 AM 發表
人大今日(22 日)揭幕,將「香港國安法制」決定草案擺上議程,草案指中央國安機關可「根據需要」.......

若將香港政府比喻為「軟枕一個」,中國政府則為「鐵板一塊」,奸邪妖獸想重溫推倒《逃犯修訂條例》舊夢,只怕並非易事矣。

新聞來源連結:
https://www.thestandnews.com/politics/%E7%9C%BE%E5%BF%97%E8% ...
依家唔係立法局議讀立法,係中央直接立法,想拉倒? 玩咁香港200萬人要上京抗議扔汽油彈放炸彈先得啦,又叫傻曱甴去衝自己玩龜縮。

中央政策,你700萬人上街都冇用

泛暴中箭呢班杏加橙,成功爭取到返大陸嘅機會

期待睇下仲有幾多儍仔出黎,相機已備

引用:
原帖由 香港終歸變漁港 於 2020-5-23 09:37 AM 發表
有班大學生仲 on99

咁快影定張車頭相

今次無灣轉,依家唔執野走佬,仲出黎比人影相做証據,原來真係儍

引用:
原帖由 ichthys2 於 2020-5-23 08:30 AM 發表
人大今日(22 日)揭幕,將「香港國安法制」決定草案擺上議程,草案指中央國安機關可「根據需要」.......

若將香港政府比喻為「軟枕一個」,中國政府則為「鐵板一塊」,奸邪妖獸想重溫推倒《逃犯修訂條例》舊夢,只怕並非易事矣。

新聞來源連結:
https://www.thestandnews.com/politics/%E7%9C%BE%E5%BF%97%E8% ...
2百萬人上街。。全部捉返大陸?

6000幾隻已被拉,重有幾多白痴會衝

逃犯例係特區政府,國安法係中央政府,On9仔想重演啲乜?咁威威請上北京重演

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]