• 瀏覽: 4,077
  • 回覆: 40
+14
如在港成立〈港版國安法〉有法例在,當然機構人員可以在港執法啦!唔係訂嚟做乜?又想玩執法人員拉人,司法放人?

反中亂港金主內地落網 與長毛周永康合照曝光

引用:
原帖由 billyfung11 於 2020-5-23 08:00 AM 發表

東方到時都大l鑊啦
成日追擊消防,食環,郵政
你真係九吾搭八

引用:
原帖由 mklpi 於 2020-5-23 09:32 AM 發表

唉,大家都以為共產黨好恰!
希望,祖國(共產黨)法制快點在香港實行,為百姓,窮人伸冤

咁共匪最少會派二十萬共匪公安落嚟香港協助執法噃。
引用:
原帖由 A1000 於 2020-5-22 06:56 PM 發表
「港版國安法」草案出爐!第十三屆全國人民代表大會第三次會議,將港版國安法納入會議議程,人大常委會副秘書長王晨昨日簡介涉及

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200523/photo/bkn-20200523033034065-0523_00822_001_01b.jpg?20200523071259

轉載 ~

「港版國安法」草案出爐!第十三屆全 ...

快啲派武警來支援警察吧。打跛每個參與示威暴徒 等佢地無得出來攪事就得了。

港版國安法國安機關可駐港執法!

涉及國家安全由中央執法

開弓沒有回頭箭,國安法已立,一定要賣國仆街負出代價!而且執行上一定要入肉入骨,要班賣國仆街現世報!

引用:
原帖由 A1000 於 2020-5-23 07:58 AM 發表
https://www.youtube.com/watch?v=VNssshYt1zI
👍👍

引用:
原帖由 A1000 於 2020-5-23 07:56 AM 發表
「港版國安法」草案出爐!第十三屆全國人民代表大會第三次會議,將港版國安法納入會議議程,人大常委會副秘書長王晨昨日簡介涉及

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200523/photo/bkn-20200523033034065-0523_00822_001_01b.jpg?20200523071259

轉載 ~

「港版國安法」草案出爐!第十三屆全 ...
執咩法? 點執行? 去見美國國會議員 唱衰香港就拉得? 係你就拉呀! 香港變北韓

成班廢藍根本毫無遠見 亦無智慧

港督麥理浩係67暴動後 並無取締左派勢力組織 如工聯會 文匯 大公 相反任內實施重要政策 令香港由工業城市躍身為國際金融中心!

任內成立廉政公署 係專門對付警察既部門!

改善勞工權益 制定休息日及法定假期 工傷賠償 遣散費等 係之前 老闆係可以全年都唔比員工放假!

十年建屋計劃 大規模發展新市鎮 新界大部分屋村都係咁黎

而唔係搞咩國安條例 搞左都唔知點執行

如果你收左人錢 去搞事 有冇國安法都拉得嫁啦 你去外國唱衰香港 又危害國家安全牙?

港英政府時代 非政治部做到野 而係解決到民生所需 對付貪污問題 解決住屋問題 提升教育水平 改善勞工權益 就算有左派工會都動搖唔到港英政府管治 到麥理浩卸任 香港已經經濟起飛

吊你老味特區政府就食屎啦 叫你起樓唔見你咁積極! 又賴泛民反對 國安法又通過?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]