• 瀏覽: 60,382
  • 回覆: 831
  • 追帖: 1
+65
是否違反國安法者 回囯內審理

引用:
原帖由 CC_CHAN256 於 2020-5-23 07:10 AM 發表
仲敢出黎咩?
11176254 11176255 11176256 11176257
多謝你

又可以每人罰2千,增加庫房收入,舉腳贊成人妖出黎送死。

引用:
原帖由 亂9咁ban人 於 2020-5-23 06:56 AM 發表
以言入罪曱甴最叻,伍女仕講句唔啱聽,咪打9你美心,馬鞍山阿伯講句唔唔啱聽,放火燒你
市民已經忍夠!

即使無立咩法

我地大家一樣

帶住口罩私鳥

曱甴, 總之市民

一定要齊心,見到

暴徒阻路,唔好齋拍片

打開雨遮、唔使出聲

一行埋去就大力打頭

揾多個人睇住後面

以防突襲!

我地市民一定要

還以藍色教訓暴徒

上街有撚用咩,快啲立法等呢個社會清淨返, 成堆撚樣成日嘈喧巴閉

萬能key,呢句話好敏感的,基佬全,王喜等等小心對號入座。

人妖萬人 key?

玩大咗,天收了

引用:
原帖由 adolfchan-417 於 2020-5-23 07:28 AM 發表

ching做得好
大家快d cap 圖, 將來舉報曱甴

仆街,以言入罪?
美心何嘗唔係比你班黃尸以言入罪?

等睇警察打狗,曱甴狂奔🤣🤣🤣🤣

引用:
原帖由 六月飛釘 於 2020-5-23 06:40 AM 發表
挑!

你班仆街個啲民革口號何嘗唔係萬能key呢?

一句「不割蓆不分化」,龍門食人血貴價賣劣食俾你,吞埋你啲捐款,唔割。
Gphone賣口罩cap水,仲要唔合格嘅,唔割。
手足潛逃去台灣,攞你哋啲支助晚晚食好西買車買錶仲強姦女暴徒,又係唔割。

殺人放火都唔割,夠你萬能? ...
黃尸就係咁仆街!

呢個世上只有殺人犯先會怕死刑🤷🏽‍♂️🤷🏽‍♂️

引用:
原帖由 人世人 於 2020-5-23 06:26 AM 發表
慢慢上街,預左立法前會好亂,但上年到而家咪又係亂,習慣了,倒不如當黎明前的黑暗
漢奸賣國賊,準備上路啦
一國一制係你地搞出黎,怪得邊個 ...
今年同上年吾同上年中國同香港政府無準備應對黑暴警務署一哥又廢但今年中國同香港政府有晒準備對付黑暴新一哥又強硬應該無上年甘亂同賣國安法在港立例將近如果今次班黑衣人同上年一樣甘激如果捉到佢哋好叉大獲有排坐監

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]