• 瀏覽: 35,576
  • 回覆: 15
  • 追帖: 4
+8
哈哈!我唔系鄉港人都知道英殖時代,貪腐嚴重,警方內部買通鬼佬就可以做華人探長!后來才被逼成立ICAC,你系唔系吃得多屎腦裝屎啊!
3樓果條黑桃A!唔怪得班廢青被人話無腦啦!

打個繁體都可以高潮?真系單細胞動物!

引用:
原帖由 黑桃A. 於 2020-5-23 01:14 AM 發表

學識打繁體字先出黎柒啦大陸仔
簡體話你傻嗨你都識睇啦,死爛春袋!得把死人口!

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 黑桃A. 於 2020-5-23 01:15 AM 發表

支那人,笑死人🤭
唔好話去台灣啦,去菲律賓的機票都無錢買啊

其實廣東人大部分都知道華人探長當年的時代背景,系班越南移民和外省新移民唔知

引用:
原帖由 黑桃A. 於 2020-5-23 01:20 AM 發表

兩個人代表哂當時全部皇家警察?五毛笑死人🤭吓吓囉啲個別例子黎講。
你真系好嗨可憐!

我老婆的入行師傅,識左20幾年的,為了返香港賣樓,4月情願隔離28日,返去處理完所有野,過埋今年就打算退休,留返中山養老,無眼睇班廢青,呢兩日同距飲早茶都唔知幾鬼開心,知道要立法

引用:
原帖由 黑桃A. 於 2020-5-23 01:27 AM 發表

五毛幻少陣啦!吓吓以為個個都同你老母一樣
呢度係「香港」討論區打乜簡體吖!
甘你又講廣東話?DLLMLHX

引用:
原帖由 黑桃A. 於 2020-5-23 01:30 AM 發表

你老婆係咪係廟街開工架?幾好服務🤭🤭
所以話你老母做雞生你個死賤種出黎丟架,真系抵老母日日比人屌,自己上網被人小得

幾部電影有描述政治部,寒戰系列最后就是海外的政治部警察回歸做dirty work

引用:
原帖由 黑桃A. 於 2020-5-23 01:57 AM 發表

你仲係度吠?你老母仲係廟街開緊工未返屋企氹你訓呀🤭🤭
仲幻想人地爆血管?大家當你白痴仔咋,我剛食完宵夜返黎繼續插你啦

引用:
原帖由 阿聞 於 2020-5-23 01:52 AM 發表

以前舊的電影或電視劇都曾有提及港英時代政治部的內容。只係而家啲電影電視劇好少再提,所以後生啲的好多都唔知港英時代有哩個部門。
寒戰咯,幾期待寒戰3會點描寫後面發生的劇情

引用:
原帖由 patrickwin 於 2020-5-23 02:23 AM 發表

一睇就知你大陸仔,扮乜L野,香港叫葵扇煙呀!黑桃A不L知所謂😂改過個名先傻仔
目光如炬喔

引用:
原帖由 酒店狂野的甩頭 於 2020-5-23 05:07 AM 發表

其實好人好者,做咩要打簡體字呢?仲話係中國人,傳統漢字即係繁體字,由公元5世紀用到而家!簡體字原意係俾啲冇讀過書嘅盲流學字
你去同大馬,新加坡講下點解要打簡體啊

主題標籤 #警務處
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]