• 瀏覽: 783
  • 回覆: 12
唔需要再怕YC
咩私了呀放火呀你地都惡得耐
掙眼講大話自稱和平理性
以後都唔需要喇
今晚真係好開心呀

引用:
原帖由 請你說真話 於 2020-5-23 12:59 AM 發表
我都好開心, 攬炒嘅目標終於達成

下一步就係食花生 睇共產黨倒臺, 中華人民共和國亡國
夜喇,發夢岩架喇

引用:
原帖由 請你說真話 於 2020-5-23 01:04 AM 發表
我開心到瞓唔著喎! 你呢?

引用:
原帖由 請你說真話 於 2020-5-23 01:17 AM 發表
知唔知點解我咁開心啊?

因爲 邪不能勝正囉!

共產黨越瘋狂, 就越快滅亡, 正合我意!
邪?放火殺人破壞社會既係黃絲呀
大家心照,無需多講。
邪不勝正我信。你可以放心接受報應喇

引用:
原帖由 請你說真話 於 2020-5-23 01:38 AM 發表
相比於共產黨嘅滔天罪行, 果D根本係小事。

而且, 過去一年, 黑警察 暴力得 多!
唔洗傾架喇知黃絲不嬲顛倒黑白。你慢慢等吓添啦,吉時好快到。

引用:
原帖由 請你說真話 於 2020-5-23 02:05 AM 發表
香港人顛倒黑白嘅本事又真係比唔上中華人民共和國人 喎!
開心多幾日啦!如果你以後仲係咁,立法之後,舉報你,唔知有冇獎金呢?

到時你唔使交稅啦,直至王家飯飼養你過世!

引用:
原帖由 狂人甲 於 2020-5-23 02:15 AM 發表

開心多幾日啦!如果你以後仲係咁,立法之後,舉報你,唔知有冇獎金呢?

由佢地威埋個幾日啦惡左成年真係以為自己天下無敵

引用:
原帖由 狂人甲 於 2020-5-23 02:15 AM 發表

曱甴由頭到尾都係死剩把口,到時立法後我地要努力舉報這班畜牲,等香港早日回覆和平,💪💪💪

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]