• 瀏覽: 14,237
  • 回覆: 110
+12
引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2020-5-22 10:36 PM 發表
721果日,柳俊江入元朗做乜
聽見同路黑衣人入元朗搞事,同元朗人爭執打交唔夠人打,所以吹雞入去幫拖!

班曱甴仲玻璃心過小學雞,吾夠同學仔打就懶老師吾幫自己走去同校長投訴一樣

引用:
原帖由 JamesPong_007 於 2020-5-22 10:22 PM 發表
無人會買嚟睇
尼樣你放心,一定會有曱甴買來睇,賣左三幾十本就會周街唱到本書十分暢消,賣斷市要再度加印

引用:
原帖由 eliskw2000 於 2020-5-22 10:53 PM 發表

仲要入去大叫話要搞人,村民唔還拖仲係人? 呢D又唔見黃媒影俾大家睇。
黃媒就最能衰,黃絲暴徒所做既(衰野/惡行)永遠唔會報導,
只有人地(警察/白衣人)所做既(衰野)就會即時報導.

故此,我都好討厭睇(蘋果日報/香港電台)既報導.

引用:
原帖由 ep905 於 2020-5-23 04:30 AM 發表
班曱甴仲玻璃心過小學雞,吾夠同學仔打就懶老師吾幫自己走去同校長投訴一樣
故此,呢類"小學鷄同學"永遠都唔會有朋友呀!!

有無聽過先撩者賤呀? 入人地盤玩嘢唔夠打就扮死狗搏同情最賤咪呢種囉...

有圖有真相,扭進肛又係度抵瀨,出本書去圈傻仔錢

吓?佢吹雞入元朗打人㗎喎

曱甴一隻,拖馬入去挑機,慘敗又要搵警察幫,垃圾!!!

引用:
原帖由 Vin.Diesel 於 2020-5-22 10:19 PM 發表
北京強推「港版國安法」,不少港人擔心會被以言入罪,早前曾透露會著書紀錄7‧21元朗白衣人無差別襲擊事件的柳俊江(柳爺),在facebook上表示身邊不少朋友替他擔心,問「本書仲出唔出到」。
不過柳爺依然堅持繼續寫作,「一日未到最後,一日都唔可以放棄」,並指「我只係陳述事實,唔...

https://vmagimg.next.hk/images/apple/20200522/1536pix/ ...
食屎啦! 柳俊江! 以為自己係邊撚個! 🤭🤭🤭

引用:
原帖由 gakoduck 於 2020-5-23 05:47 AM 發表

有圖有真相,扭進肛又係度抵瀨,出本書去圈傻仔錢
佢本書會唔會還原呢個message

畜牲

引用:
原帖由 Vin.Diesel 於 2020-5-22 10:19 PM 發表
北京強推「港版國安法」,不少港人擔心會被以言入罪,早前曾透露會著書紀錄7‧21元朗白衣人無差別襲擊事件的柳俊江(柳爺),在facebook上表示身邊不少朋友替他擔心,問「本書仲出唔出到」。
不過柳爺依然堅持繼續寫作,「一日未到最後,一日都唔可以放棄」,並指「我只係陳述事實,唔...

https://vmagimg.next.hk/images/apple/20200522/1536pix/ ...
參于打鬥!告佢啦。

垃圾書都會有人買? 出嚟都唗氣。

被預先安排加插在現場嘅曱甴演員

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]