• 瀏覽: 20,542
  • 回覆: 175
+16
黑暴拿拿聲搭船去台灣,仲得閒進攻中聯辦咩

引用:
原帖由 MySamSam 於 2020-5-22 10:42 PM 發表

解散記協!!
解散教協!

引用:
原帖由 香港終歸變漁港 於 2020-5-23 12:42 AM 發表
班曱甴夠L膽咩。

我需要名單。把電話全部PM我。首功歸你

點解果d記協特約記者唔見曬既???
係唔係沖曬落廁所食緊屎

引用:
原帖由 開心大少奶^^ 於 2020-5-23 12:31 AM 發表
大少奶再po特9英個pok kai俾中央夾住佢件杏家產向反習反中既喊話!!!俾你班亂港pok kai睇下佢嚇到面紅口震震既L樣~你班pok kai真系吾好低估中央對付呢個亂國毒販特9英既決心!!

大家亦知佢個pok kai做人好L陰毒兼反骨~為求自保~佢個pok kai一定拉埋同佢有勾結既人出黎爆大鑊既~

http://weibointl.api.weibo.com/share/1483801 ...
你係咪講黎智英。黎智英宜家插翅難飛

引用:
原帖由 每一天望海 於 2020-5-23 12:15 AM 發表

勇武喎
係武勇(無用)呀,你聽錯😂

引用:
原帖由 chinwoo 於 2020-5-22 10:30 PM 發表
好野👏🏻👍🏻😁

5洗等6月 提早開戰 準備內戰

引用:
原帖由 bomdhead 於 2020-5-22 10:36 PM 發表

?20200522223305
毒果及黑記肯定謝絕採訪!

去年今日如此情景, 犯民肯定鋪天蓋地大興問罪港府! ...
泛民主派班仆街議員同黑暴頭目成晚諗住點變賣家產物業走路啦,仲搞咩上街?只係借名笠多的水走人就真。

如泛民,曱甴,黃屍死哂,談利多於弊

引用:
原帖由 開心大少奶^^ 於 2020-5-23 01:33 AM 發表

喂~大少奶岩岩叫中央開完兩會掟特9英入秦城住下先播~你有冇興趣上京刼獄呀??
你有開兩會咩。打台灣係6月X號 你答到就證明你有開。解放美國係9月X號?紫薇聖人回來是農曆閏四月X號?

引用:
原帖由 開心大少奶^^ 於 2020-5-23 01:33 AM 發表

喂~大少奶岩岩叫中央開完兩會掟特9英入秦城住下先播~你有冇興趣上京刼獄呀??
如果你有開兩會你會知。仲有小老鼠是誰?如果你有開兩會一樣會知

呢兩日星期六,日,班仆街又搞商場涼冷氣

俾個蘿咁大嘅膽黑暴同黃屍都唔敢郁中聯辦啦,原因好簡單,無錢搵鬼啋你,係囉喎你以為真係咁多人會要香港獨立,乜春五大訴求,無錢搵鬼食豆腐咩。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]