• 瀏覽: 6,338
  • 回覆: 123
+6
美國國務卿蓬佩奧首度回應「港版國安法」,他周五(22日)在社交網Twitter發文,譴責中方在香港推行國家安全法,敦促北

中國內政的事,難道要你批准?

新聞來源連結:

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/amenews/20200522/bkn-20200522203011396-0522_00972_001.html

關你乜事?

死肥L, 乜你老美係冇國安法㗎?

你收爹都仲有得傾, 你出聲已經唔洗諗...

美狗又話強烈回應?
講左當做左?
香港人等緊你

敵人咁大反應
即中正要害

中國又蠃

引用:
原帖由 亞洲盤顧問 於 2020-5-22 09:00 PM 發表
美國國務卿蓬佩奧首度回應「港版國安法」,他周五(22日)在社交網Twitter發文,譴責中方在香港推行國家安全法,敦促北

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/amenews/20200522/photo/bkn-20200522203011396-0522_00972_001_01b.jpg?20200522204019

新聞來源連結:

ht ...
已經6思了,諗清楚了。

引用:
原帖由 亞洲盤顧問 於 2020-5-22 09:00 PM 發表

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/amenews/20200522/photo/bkn-20200522203011396-0522_00972_001_01b.jpg?20200522204019

新聞來源連結:

ht ...
明知事在必行就唔好講呢啲無聊嘢擦存在感啦。硬唔起咩?

肥蓬你顧掂自己先啦
你老細日日搬籠門
跟車太貼攬住炒呀
我地內政關你L事

引用:
原帖由 ballking13 於 2020-5-22 09:05 PM 發表
敵人咁大反應
即中正要害

中國又蠃
香港混入了太多美國特務嘛!

下一個係台灣

引用:
原帖由 banjo. 於 2020-5-22 09:02 PM 發表
死肥L, 乜你老美係冇國安法㗎?
呢啲咪叫美國式民主,只是美國做得,其他別國就唔可以。

就係三思而後行過先決定立法🤭

美國撒回所有國安法先講啦

引用:
原帖由 chiangmaiwolf 於 2020-5-22 09:05 PM 發表
美狗又話強烈回應?
講左當做左?
香港人等緊你
做得傻侵啲手下,誰是正常?

咁緊張,即係香港有好多美國走狗係度啦,驚制裁就好盡快離開喇,唔係被夾走就樣衰啦

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]