• 瀏覽: 24,893
  • 回覆: 369
  • 追帖: 2
本主題由 motivation 於 2020-5-23 11:02 AM 移動
引用:
原帖由 dhammika 於 2020-5-22 21:35 發表

我屌你個黃喜。。。
王起係機佬, 啱哂喎

My name is Pong! James Pong!

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
死基佬

回覆 引用 TOP

個毒果剪貼員仲敢唔敢播毒?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 每一天望海 於 2020-5-22 21:36 發表

各位:

皇仁書院關注組將於今日(2020年5月21日)晚上23時59分停止運作,直至另行通知。

專頁管理員會視乎香港實際情況決定會否在本頁停止後14日內取消專頁,以保障管理員及關注者的安全。

專頁停止運作後,任何以本頁為名刊出的內容均為不實,本頁管理員保留追究權利。

感謝各位自2014年來的支持和關注。後會有期。

皇仁書院關注組

隻隻曱甴都怕得要死,勇武喎 ...
學人攪時代甲命, 怕死到呢! 正廢柴!

立竿見影,邊個係人邊個係鬼即刻現形
中央出手,香港好日子就快到

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ballking13 於 2020-5-22 09:07 PM 發表

紀錄曬
而家冊都無用

廢柴即刻就驚
𓃟記多D  記多D𓃟

Трахни тебя таракан! 弱智原來真係有樣睇 👇 呢D咪係柒頭智力將軍囉.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 yiveland 於 22-5-2020 20:57 發表

「一國一制」提前實現!全國人大會議將宣佈立「港版國安法」,不足24小時,香港人驚恐不已,資金最誠實,恆指大跌。香港人驚被秋後算賬,考慮移民數量急增,亦要諗定方法保障安全。 王喜日前被點名剔出《頭條新聞》,社會可以正常監察、批評政權的自由都蕩然無存。今日王喜在YouTube上載...

https://appledaily-hk-appledaily-prod.cdn.arcpublishing.c ...
佢仲唔咋咋林套現醫菊花呀⋯⋯唔醫等幾時醫

今天不努力工作,明天就要找工作

回覆 引用 TOP

而家先刪有L用?一早cap晒圖啦

回覆 引用 TOP

唔留

回覆 引用 TOP

齊上齊落齊散band.

附件

jp041.jpeg(118.12 KB)

2020-5-22 09:40 PM

戲子無情無真

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 JamesPong_007 於 2020-5-22 09:39 PM 發表

學人攪時代甲命, 怕死到呢! 正廢柴!
又話要對抗中國,真係冇改錯名,死曱甴

變焦靠對腳
對焦靠隻手

回覆 引用 TOP

竹杖芒鞋踏半生,
罡風霜雪渡天涯,
廿載五陵遊子夢,
風波煙裹影浮生,

消遙伴我清風爽,
世態炎涼莫介懷,
火浴鳳凰歸有日,
一身煙雨去無聲。
佢以前當過差係人都知道,

今次佢臥底做得好成功,

一舖攪死港台應記一功,

所以呀爺先大條道理出手!

而家仲扮成受害者全身而退,

班黃絲比佢跣到PK都仲on99而不知

新聞自由在媒體的手中可像是一把利劍,可以監察社會上不公不義的事情,作出報道以製造輿論壓力,糾正錯誤 ; 但如果作出虛假報道,癲倒黑白是非,愚惑大眾,也可以對被針對的人及事在社會造成無比的傷害!水能蛓舟,亦能覆舟,正因如此!

回覆 引用 TOP

自以為事?幻覺而已!

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]