• 瀏覽: 26,616
  • 回覆: 369
  • 追帖: 2
+20
曱甴 著草要快, 到時想走走唔甩

你條死基佬做埋變性手術都走唔甩啦, 刪帖有X用咩 

1. 做左又吾敢承擔,某位生契弟到呢!

2. 佢以為佢咁就走得甩?白痴到呢!

大家見到啦,黃絲既人格和智商就係咁。

引用:
原帖由 yiveland 於 2020-5-22 08:57 PM 發表
「一國一制」提前實現!全國人大會議將宣佈立「港版國安法」,不足24小時,香港人驚恐不已,資金最誠實,恒指大跌。香港人驚被秋後算賬,考慮移民數量急增,亦要諗定方法保障安全。 王喜日前被點名剔出《頭條新聞》,社會可以正常監察、批評政權的自由都蕩然無存。今日王喜在YouTube上載...

https://appledaily-hk-appledaily-prod.cdn.arcpublishing ...
傻仔來的,server 上面有backup

唔使驚12339已經有N份backup

基佬最愛靠嚇

引用:
原帖由 DICK~DICK 於 2020-5-22 21:33 發表
香港一直都唔行三權分立老套法
https://www.youtube.com/watch?v=rRDzSq3pkdE

為求一時政治快感,
換來政治清算身份!

香港本有一定的自由, 就係被呢代政治腦殘,
亂9咁玩, 二世祖敗身家般, 一野敗L曬!
一隻二隻政治自作孽, 玩得咁過癮?
愚樂社會的電視偽人?

天唔即時收, 中共先出手代收中,
一隻二隻, 一班二班, 一渣二渣,
繼續吧!

喜哥準備投名狀

正傻Hi ,甲骨文定竹簡年代
7頭真係頭以為 Delete 左 A/C 就無記錄可尋

最撚好笑係連登曱甴網,係咁叫河童著草走人,唔走就要入去坐25年

引用:
原帖由 bingohk12345 於 2020-5-23 01:51 AM 發表
1. 做左又吾敢承擔,某位黃生契弟到呢!

2. 佢以為佢咁就走得甩?白痴到呢!

大家見到啦,黃絲既人格和智商就係咁。
子華神都話:

引用:
原帖由 kks668 於 2020-5-22 09:45 PM 發表

條死鬼佬仲話香港無咗自治,香港從來只係叫高度自治,唔係自治。
香港呢廿幾年都行緊政治自治😔

未實行黃C曱甴已經驚到賴屎

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]