• 瀏覽: 66,156
  • 回覆: 1,102
  • 追帖: 3
+46
引用:
原帖由 男E 於 2020-5-22 17:14 發表
全國人民代表大會將審議港區國安法,民陣批評北京的做法是攬炒香港,指此舉是對香港股市的恐怖襲擊,一旦落實國安法將摧毀香港的人權、民主、自由和法治,香港亦不可能會有繁榮。民陣召集人岑子杰形容實行國安法是最大的核彈,令港人失去希望。

岑子杰表示,日後如何定義分裂國家、顛覆國家、恐怖主義和外部勢力,都由行政長官林鄭月娥說了算,更有可能不止由香港部門執行有關法律。他又指,過去半年不經立法會通過的蒙面法及「 ...
菊花杰才是最大核彈

好嘢

引用:
原帖由 男E 於 2020-5-22 05:14 PM 發表
全國人民代表大會將審議港區國安法,民陣批評北京的做法是攬炒香港,指此舉是對香港股市的恐怖襲擊,一旦落實國安法將摧毀香港的人權、民主、自由和法治,香港亦不可能會有繁榮。民陣召集人岑子杰形容實行國安法是最大的核彈,令港人失去希望。

岑子杰表示,日後如何定義分裂國家、顛覆國家、恐怖主義和外部勢力,都由行政長官林鄭月娥說了算,更有可能不止由香港部門執行有關法律。他又指,過去半年不經立法會通過的蒙面法及「 ...
其實佢想講失去咗收黑金嘅希望,以後點算,難道要重操故業賣屎忽

重光日終於來臨了!真係估唔到共產黨今次打救左香港

呢個唔係核彈,係標靶藥
只會對啲搞事嘅癌細胞有作用

引用:
原帖由 誰說我無堅不催 於 2020-5-22 05:30 PM 發表
自己絕望就屈鳩港人絕望, 我而家先充滿希望wo
x2
人妖杰唔代表香港人,只代表黑暴基佬。

驚米去移民囉

引用:
原帖由 judylam651 於 2020-5-22 05:26 PM 發表
恥杰唔洗怕,實有嘢做,有錢收,勤力d豐衣足食.....
賣海鮮?都幾啱,香港咁多基佬

最大核彈對於曱甴來講!曱甴失去希望!

引用:
原帖由 日落的漁港 於 2020-5-22 05:23 PM 發表
賣國賊冇希望,港人有希望就真
講得啱!

引用:
原帖由 男E 於 2020-5-22 05:14 PM 發表

望到呢班黑已完我就覺得香港冇希望!垃圾選民選班垃圾出黎攪亂香港

唔7係呢班民陣自由閪,曱甴,邊會搞到阿爺立例,自己攞嚟衰,仲糟乜9!

引用:

佢地應該認真考慮下移民去台灣

支持上北京反對

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]