• 瀏覽: 13,508
  • 回覆: 134
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 春天濃濃的榴槤 於 2020-5-23 04:32 PM 發表

1人出街違反限聚令都見過
一家大細出門口就被警察曱甴話違反限聚令
完全睇心情去執法!市民邊有心情去玩呀
可能一睇你個樣就知係暴徒

引用:
原帖由 唔睇大台 於 22/5/2020 17:05 發表

旅發局下月推廣本地遊 鼓勵本地消費

旅發局將於6月中推出「旅遊.就在香港」計劃,首階段推廣本地遊,鼓勵市民在本地消費,第二階段則希望與先與南韓、泰國、澳門、內地等地方建立「旅遊氣泡」,希望今年內恢復讓旅客互相出入境,最後才有望全面恢復國際旅遊,相信本 ...
真係冇乜心情去玩🙄

引用:
原帖由 唔睇大台 於 2020-5-22 17:05 發表

https://d2e7nuz2r6mjca.cloudfront.net/2020/5/1590137453_4b-1280w.JPG

旅發局將於6月中推出「旅遊.就在香港」計劃,首階段推廣本地遊,鼓勵市民在本地消費,第二階段則希望與先與南韓、泰國、澳門、內地等地方建立「旅遊氣泡」,希望今年內恢復讓旅客互相出入境,最後才有望全面恢復國際旅遊,相信本 ...
啲曱甴又走出嚟「和你唱」 啲鋪頭拉閘,無客敢出嚟消費,咪到時又係得個吉

引用:
原帖由 ballking13 於 2020-5-23 10:56 AM 發表

你夠膽上街暴動?
近來有無去先?

講啦,唔好9縮
已經縮陽

引用:
原帖由 南區總警司 於 2020-5-23 11:06 AM 發表
經濟差,沒有人肯出來!
有能力就出,唔係仲差,惡性循環!

本地遊?唔好喇!睇見d 地方比人拆到 溶溶爛爛  大肆破壞  歷歷在目  有陰影呀!不如快 d 開番大陸關  比我地上去  感受吓繁榮安定  吃喝玩樂   去減吓壓好過啦!

上次個抽獎搞到一pat 屎
成班垃圾

引用:
原帖由 唔睇大台 於 2020-5-22 05:05 PM 發表

https://d2e7nuz2r6mjca.cloudfront.net/2020/5/1590137453_4b-1280w.JPG

守財奴2020年狂派錢,正

無用,香港人要努力賺更多錢,無謂花更多錢去本地遊

又貴,質素又差,服務又寸。
完全唔吸引。

開大陸關緊要,
返去玩,好玩好多,
地大,又冇死曱甴

成班呀婆呀伯去?

引用:
原帖由 樓下原始的弟弟 於 2020-5-23 09:22 PM 發表

有能力就出,唔係仲差,惡性循環!
罷去黃店,等啲黃泉經濟圈落黃泉😂😂😂

尋日自己去西九公園,都好正, 陰天有冇雨, 如果有旅發局搞仲可以有得食,有埋車代步正!

派1萬元消費券應該好多人去消費

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]