• 瀏覽: 13,537
  • 回覆: 134
  • 追帖: 1
可發展旅遊新項目,城市war game體驗,體驗汽油彈催淚彈橡膠子彈,緊張刺激,旅客先簽生死狀,然後一齊去旺角。

引用:
原帖由 唔睇大台 於 2020-5-22 05:05 PM 發表

https://d2e7nuz2r6mjca.cloudfront.net/2020/5/1590137453_4b-1280w.JPG

旅發局下月推廣本地遊 鼓勵本地消費

旅發局將於6月中推出「旅遊.就在香港」計劃,首階段推廣本地遊,鼓勵市民在本地消費,第二階段則希望與先與南韓、泰國、澳門、內地等地方建立「旅遊氣泡」,希望今年內恢復讓旅客互相出入境,最後才有望全面恢復國際旅遊,相信本 ...
宜家連上大陸工幹既時間都未有落實,仲諗幾時去邊玩

高尚港人不愛本地遊

引用:
原帖由 220 於 2020-5-23 12:38 AM 發表

叫人怎來買,都唔知幾時又被曱甴封機場不能回家。
係機場裡面,連條褲都比曱甴由除埋

引用:
原帖由 ballking13 於 2020-5-22 05:06 PM 發表
周街黑曱甴
一出街見到6成不是人
點玩?
岩呀 見到警賊曱甴 係人都驚啦

引用:
原帖由 peter925 於 2020-5-23 12:40 AM 發表
旅發局玩本地遊
咁洗鬼要旅發局咩

引用:
原帖由 falconV8 於 2020-5-23 01:06 AM 發表

無錯, 仲有限聚令。
1人出街違反限聚令都見過
一家大細出門口就被警察曱甴話違反限聚令
完全睇心情去執法!市民邊有心情去玩呀

引用:
原帖由 唔睇大台 於 2020-5-22 05:05 PM 發表

https://d2e7nuz2r6mjca.cloudfront.net/2020/5/1590137453_4b-1280w.JPG

旅發局下月推廣本地遊 鼓勵本地消費

旅發局將於6月中推出「旅遊.就在香港」計劃,首階段推廣本地遊,鼓勵市民在本地消費,第二階段則希望與先與南韓、泰國、澳門、內地等地方建立「旅遊氣泡」,希望今年內恢復讓旅客互相出入境,最後才有望全面恢復國際旅遊,相信本 ...
曱甴去到邊都丟垃圾咖!

提倡本土精神

破壞國家安全

只推廣本地旅遊咪搞到主要景點人滿之患但對本地經濟影響有限,也應該開放附近疫情好地區好似澳門同深圳人來香港購物,依加澳門疫情好過香港,港澳政府應該傾吓互相開關免14日隔離, 順利後可同深圳傾互相開關免隔離,在開放旅遊經濟方面,特區政府做得太保守了!

出街擔驚受怕!
曱甴多,掂玩!

如果有團可以現場睇曱甴被拘捕過程,我想有好多人有興趣 

塘水滾塘魚,有Q用咩!
唔開關,繼續含啦!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]