• 瀏覽: 13,499
  • 回覆: 134
  • 追帖: 1
有無消費卷派先?

引用:
原帖由 s336990 於 2020-5-23 12:36 發表
有無消費卷派先?
咪害人,戴政府口罩被定性藍絲,攞政府一萬蚊又藍絲,如有政府消費卷,去找數時可能櫃面比人打。

加快派一萬元畀我哋出去玩先得㗎

引用:
原帖由 Joeycky 於 2020-5-23 12:47 PM 發表

咪害人,戴政府口罩被定性藍絲,攞政府一萬蚊又藍絲,如有政府消費卷,去找數時可能櫃面比人打。
曱甴唔攞口罩都攞一萬啦,有消費卷會唔攞?
攞完,原價出讓都得架嘛(正常人思維係打拆出讓,但曱甴思路神奇啲,覺得自己讓出嚟嘅加持過,特別值錢,所以原價出讓)

多鳩餘

從來香港都係靠旅遊業,今年幾個長期商戶都嘆旺丁唔旺財,齋睇唔買,根本靠本地死得

引用:
原帖由 ballking13 於 2020-5-22 05:06 PM 發表
周街黑曱甴
一出街見到6成不是人
點玩?
油炸曱甴

黃絲唔聽政府話, 籃絲又失業個個食2手飯,邊有錢消費

引用:
原帖由 瑪卡 於 2020-5-23 12:05 PM 發表

參觀18區 連儂牆 香港終於重光, 可喜可賀值得慶祝 👏👏👏👏
生態導賞,曱甴重演掟磚,同放火燒市民,演繹民不遼生慘況

引用:
原帖由 220 於 2020-5-23 12:38 AM 發表
叫人怎來買,都唔知幾時又被曱甴封機場不能回家。
今日出街周圍都係人。
毛能只係識日日喺屋企做宅男,打飛機。

引用:
原帖由 唔睇大台 於 2020-5-22 05:05 PM 發表

https://d2e7nuz2r6mjca.cloudfront.net/2020/5/1590137453_4b-1280w.JPG

旅發局下月推廣本地遊 鼓勵本地消費

旅發局將於6月中推出「旅遊.就在香港」計劃,首階段推廣本地遊,鼓勵市民在本地消費,第二階段則希望與先與南韓、泰國、澳門、內地等地方建立「旅遊氣泡」,希望今年內恢復讓旅客互相出入境,最後才有望全面恢復國際旅遊,相信本 ...
晒氣。嚟期興攬炒

引用:
原帖由 Joeycky 於 2020-5-23 01:46 AM 發表
食屎啦,點樣本地遊,本地有幾多景點數得出,仲要防備革命義士突然搗亂,旅遊業死得啦。
仲有火燒銀行。

引用:
原帖由 kitgogo 於 2020-5-23 02:15 AM 發表
玩咩能本地遊 快能D開關返大陸遊先好玩
問咗YC未

希望對香港經濟有幫助

引用:
原帖由 knitwiser 於 2020-5-23 03:35 PM 發表

生態導賞,曱甴重演掟磚,同放火燒市民,演繹民不遼生慘況
用話劇形式 做街頭表演 做得好全世界巡迴演出(傷講顏色革命)🤔🤔

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]