• 瀏覽: 3,525
  • 回覆: 90
李生話等埋6月4日D捐款先走

引用:
原帖由 同歸於盡 於 2020-5-22 04:30 PM 發表

泛民係最憎大陸,最憎大陸人,睇話封關就知,宜家就搵藉口支持大陸人,行為極度無恥
咪,係囉,成日都想大陸人死的犯民,仲攪支聯會籌款?支援佢地打壓的大陸人,定支援佢地荷包呀?

回覆 引用 TOP

中央出手斷左佢衣食,以後點搵食

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 owen11223344 於 2020-5-22 04:47 PM 發表

李生話等埋6月4日D捐款先走
聽講梁xx先生上兩週連樓都賣埋啦,李生唔好等啦,冇人會話你冇義氣嘅,預左㗎喇, 話就話齊上齊落啫,不過都係各自爬山好啲!😂

回覆 引用 TOP

李卓人你一定有份,咪走數呀

回覆 引用 TOP

多謝黃屍黑暴成功為香港爭取國安法!

回覆 引用 TOP

踢走200幻黃人去台灣省

地球...... 麻 麻 地 !!

回覆 引用 TOP

逼虎跳牆,自找的。

回覆 引用 TOP

所謂內地維權人士
十四億人口
講來講去,十個都數唔出
你話尼班人係咪身有好大舊屎?
全部變成泛統嘅工具

認罪只需一秒   悔疚會是終生
2011年倫敦暴動,當時英國首相卡梅倫說:
當你覺得自己年紀大到可以犯法,你也可以接受審判,接受刑責

回覆 引用 TOP

憂下以後做賣國GE勾當隨時會拉去打靶好過啦!
快D度計著草啦柒頭,仲響度9UP,遲下無得走GA啦!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 jalsen8888 於 2020-5-22 04:24 PM 發表

李卓人幾時移民去美國?

快D向美國申請政棍庇護啦~

快D走啦, 仆街~
佢吾好走,最好死在香港,到時俾墓牌佢,寫:顛覆恐佈份子,遺臭萬年🤣🤣🤣

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 客觀港人 於 2020-5-22 04:06 PM 發表

支聯會主席李卓人質疑,全國人大會議將審議香港維護國家安全的議案,反映中央將一國兩制的「假面具」撕下。他擔心「港版國安法」是以言入罪,反問日後支聯會支持內地維權活動或人士爭取民主自由,是否屬於。李卓人認為,現今內地的人權狀況,比2003年差,質疑今次議案是禁制香港的民主團體。民主派會議召集人陳淑莊則表示,香港回歸以來,基本法23條立法,可以說是很多人「最大的傷口」,形容中央今次是將一國兩制掉進垃圾桶 ...
唔使優,放心,一定會

回覆 引用 TOP

有乜好擔憂!? 反正簽慣悔改書!

回覆 引用 TOP

李卓淫最L 驚

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 songsong17 於 2020-5-22 04:10 PM 發表

到時你地試下咪知, 反正你地一直都係以身試法...
不停踩大陸底線彈出彈入丫拿……今次再試下囉!

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]