• 瀏覽: 47,788
  • 回覆: 913
  • 追帖: 5
你地要攬炒,中共回應又唔啱,真難服待

回覆 引用 TOP

叫晒班暴力狂出黎搞事就得,中共出黎收拾殘局就唔得咩?

最重要的不是你親那一邊,而是你知道自己沒有被任何一方勢力過度操縱,至少能夠確保需要脫身的時候,隨時可以脫身。
人比人,比死人!
唔想死,唔好比!

回覆 引用 TOP

之前要攬炒香港 依家又驚重創經濟 你條屎忽鬼係咪有思覺失調

回覆 引用 TOP

哈哈哈哈

回覆 引用 TOP

攬炒香港咪贏左囉, 又嘈乜9呀?

回覆 引用 TOP

黑暴,泛民求仁得仁啦!仲係度嘈喧巴閉托7咩!一時要攬炒,一時唔攬炒,精神分裂!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 快閃糖 於 2020-5-22 03:35 PM 發表

封埋612基金

斷資金
所以前兩日公文袋又話無錢得番2400萬,又想cap 水!搵得一文得一文。🤣🤣

我是76仁

今天你要記緊 理想不可太奢望 斷了線 飛得太高 跌得低 斷了線 飛得太高 跌得痛楚

回覆 引用 TOP

聽日有乜節目呀?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 pockycat 於 2020-5-22 03:36 PM 發表

對立乜鬼法冇意見

班友思覺失調呀明明昨天的我自己提出要攬炒在先,依家今天的我就嘈別人攬炒
即係只准周官放火 唔准百姓點燈 ...
佢契爺教架雙重標準

回覆 引用 TOP

屎杰兄買咗好多5仔呀

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 KATSU29 於 2020-5-22 02:48 PM 發表

有人去叫美國制裁香港,美國立法審視香港法就得??
中央立國安法就唔得???美國有好多條國安法就無問題,中國香港有就有問題??

美狗「立香港人權法」有沒有經過香港立法會?

在位求穩,  在野求亂 !
引用:
原帖由 虎影俠 於 2020-5-22 02:44 PM 發表

就係你班港獨黃絲撚搞撚成咁 仲好意思講
黃內都有無間道,佢地做嘢都係為香港好,你睇吓黃屍政棍邊個加大力道,瞓身搏盡出晒位果幾個咪係二五囉。本來重有25年多先有國安法,依家噤快有,多謝泛民民陣眾志。香港完成任務,就着草台湾再起風雲,緊記只有一國,台湾是中國的一部份。靠晒你地。

攬炒??唔系暴徒曱甴要求的嗎!!!!

回覆 引用 TOP

上次你班曱甴爆左立法會先被迫撒回逃犯條例,唔係因為你號稱既200萬人行街呀,今次你爆邊度?上北京爆人大?你香港就算700萬人集體打飛機都無用啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Homoerectus 於 2020-5-22 02:50 PM 發表

赤共誓要攬炒,搞到雞飛狗走,到時邊個納稅養新移民?
低能 大陸十幾億人 中共都養得起 而且越來越有錢
區區500萬中國香港人養唔起?

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]