• 瀏覽: 51,095
  • 回覆: 9
  • 追帖: 5
+63
執行李着草去台灣未呀岑小姐?
中央人員有晒你地名單,落嚟做嘢收拾妖魔鬼怪日子將近。
之前上街玩得咁盡慶,迫阿爺出手你都功不可抹,自己睇住時間呀,因住走唔切。睇怕毛婆熟莊痴瘋文豪長毛……都買定機票了,

引用:
原帖由 光棍man 於 2020-5-22 02:44 PM 發表
國民法,係泛民成功爭取番嚟
多謝犯民

引用:
原帖由 虎影俠 於 2020-5-22 02:44 PM 發表
就係你班港獨黃絲撚搞撚成咁 仲好意思講
黃內都有無間道,佢地做嘢都係為香港好,你睇吓黃屍政棍邊個加大力道,瞓身搏盡出晒位果幾個咪係二五囉。本來重有25年多先有國安法,依家噤快有,多謝泛民民陣眾志。香港完成任務,就着草台灣再起風雲,緊記只有一國,台灣是中國的一部份。靠晒你地。

引用:
原帖由 tamadabi 於 2020-5-22 03:46 PM 發表
阿爺要出手

你做咩都無能用

李呃人基佬杰都係高危人士
襯仲有時間走佬好過啦
只怕D黃人拉布拉得爽,樂而忘返,唔記得搭路走佬咋。
基本上毛婆婆熟莊姨姨,佢地出埋今屆糧,來年無得拉吓布,鳩叫又收工,開會返足放足佢地都唔撈啦。

引用:
原帖由 tamadabi 於 2020-5-22 03:46 PM 發表
阿爺要出手

你做咩都無能用

李呃人基佬杰都係高危人士
襯仲有時間走佬好過啦
中央有晒名單啦,派員落嚟捉狗走又遠了,有D崇美狗,崇台狗已靜靜搭路走頭,分分鐘最尾果幾個會玩失蹤已潛水。

引用:
原帖由 騎豬王 於 2020-5-22 05:24 PM 發表

可能巳經偷渡去台灣
菜菜子會親自迎接佢地
回顧之前有部份行得最前,鳩叫最落力果D呢?何C呀明哥呀,塵日軍岑小姐呀?通通低調晒,依論小浦頭潛晒水,當然叫你衝佢照縮,聞到味明知輸X咗九成,靜靜着草唔通等拉咩?

引用:
原帖由 騎豬王 於 2020-5-22 06:53 PM 發表

祝佢地……人生更精彩
黃屍今次真正冚家剷,要着草較腳就係要快,契弟走得麽。
資產走唔切,充公。
人走唔切,捉返大陸勞改。
黃屍死期到。死全家

痴瘋賣樓未?分分鐘佢撤資著草走先。佢係頭號打靶仔,第一個祭先。
大家關心吓邊個黃屍政棍狗官賣樓放車,或提早退休收糧,十成十多數想著草

黃店D流膿牆好快會自動消失,(香港獨立),果D口號,就係反中証據。封舖

引用:
原帖由 cowcow07 於 2020-5-22 07:14 PM 發表
菊花杰,太遲啦,死期在倒數中。
大家關心留意吓佢有無離港。賣車賣樓撤資?由其痴風間新樓。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]