• 瀏覽: 51,118
  • 回覆: 4
  • 追帖: 5
+63
有人去叫美國制裁香港,美國立法審視香港法就得??
中央立國安法就唔得???美國有好多條國安法就無問題,中國香港有就有問題??

引用:
原帖由 虎影俠 於 2020-5-22 02:44 PM 發表
就係你班港獨黃絲撚搞撚成咁 仲好意思講
呢D撚樣煽動暴力破壞原本已經好自由既香港,裝修私了,殺人放火隻字不提,對住電視面前市民講野 真係厚面皮到極點!!
呢一年,佢地既創作自由已經害左好多心智未成熟既中小學生同年輕人,仲有好多傻仔信佢地!!

引用:
原帖由 sng850 於 2020-5-22 03:38 PM 發表

美狗「立香港人權法」有沒有經過香港立法會?
尾國國安法最高刑罰是死刑,那些政棍黃屍咁鐘意國際標準尾國標準,
一定會認同既!👍

引用:
原帖由 慶之 於 2020-5-22 06:57 PM 發表
吓,暴徒話經濟唔公義、窮得剩下錢,所以要攬炒喎,宜家又關心經濟??
政棍暴徒日日搬籠門,搬左咁多年,仲有好多傻仔信!

引用:
原帖由 rapbit 於 2020-5-22 11:43 PM 發表

佢哋一向自己做咩都得,政府做就陰謀論。。雙重標準gar la
我知,97回歸後23年,我眼見大陸無乜干預過香港既事放手比香港自己搞,但民主派一直抺黑臭罵內地,釘書健單野全部企晒出黎屈大陸隨街拉人打人,唔係警察破到案,一早已經作反!大陸近20年改革開放已經唔係50,60年前既大陸,包括人同事.但呢班政棍仲要停留係上個世紀,挾埋尾國一唱一和,洗班年輕人腦,23年連一條23條都做唔到,中央做就講破壞講無自由,大佬,唔係23日,係23年,有心做一早做好,澳門一早做完又點??澳門又無自由?? 呢班政棍杏+橙,唔玩到死都一直會屈香港無自由,打壓佢地!!因為佢地有從中得益!!!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]