• 瀏覽: 6,597
  • 回覆: 114
+10
黃絲今日好撚慘,籌錢買機票,但金主美英台日都話冇位了,金主們出賣了黃絲曱甴,不過可以跳樓自盡呀!

曱甴黃絲攬炒成功,真正愛香港的人多得你地唔少

期待儘快見到毒果和供聞袋收皮的一刻!

美國都咁多國安法,咁佢哋咪要拉哂全國人

我果幾絛爛木船有價鳥!

引用:
原帖由 必佬 於 2020-5-22 02:51 PM 發表

制裁香港有9用,只係完咗曱甴嘅攬炒美夢
起碼亦係開始曱甴的惡夢😜

唔對付立來做咩?儍了你!

引用:
原帖由 $navyseals 於 2020-5-22 05:05 PM 發表
黃絲今日好撚慘,籌錢買機票,但金主美英台日都話冇位了,金主們出賣了黃絲曱甴,不過可以跳樓自盡呀!
冧到賣哂D股票都唔夠錢,睇下走得去邊

引用:
原帖由 unoteseven 於 2020-5-22 05:56 PM 發表
我果幾絛爛木船有價鳥!
好彩有個發泡膠盒未掉,放上網唔知可唔可以賣到個錢

引用:
原帖由 zhangan 於 2020-5-22 06:03 PM 發表

好彩有個發泡膠盒未掉,放上網唔知可唔可以賣到個錢
傳,
衣加炒得好貴。

引用:
原帖由 家中肉肉甩頭 於 2020-5-22 04:38 PM 發表
呆灣會唔會建幾個難民營收留香港黑衣曱甴
蔡英文話將佢哋送去金門擋炮彈做炮灰,唔好將台獨分子睇得咁高尚。

引用:
原帖由 unoteseven 於 2020-5-22 06:06 PM 發表

傳,
衣加炒得好貴。
你就好啦,木頭點都貴過發泡膠好多好多

唔該掃走埋出政府糧的深黃公僕

引用:
原帖由 露線圖 於 2020-5-22 02:34 PM 發表
英國廣播公司的評論指出,中國當局決定在香港落實「港版國安法」,勢將引起國際社會及香港的強力反對。 美國《紐約時報》認為,內地的做法是要進一步收緊對香港的管治,將蠶食香港的自由,亦將再度引起港人對中國政府的恐懼及憤怒,觸發更多示威。 報道指出,中共認為需要制定這種法律,維護國家主權,防範決心要破壞...

《華盛頓郵報》形容,中方以歷來「最大膽的舉措」去削弱香港自治,全面控制香港,又指北京當局因應 ...
出兵香港吓笨

老美永遠只係係背後,推 D 傻西去死,成功就分贓;失敗就笑騎騎話唔關我事

香港只有 D 傻西日日上街叫獨立;而家咪成功爭取攬炒

國安法咁冇自由又邪惡,老美快啲廢除佢,做個榜樣先啦!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]