• 瀏覽: 6,412
  • 回覆: 224
唔洗怕,台灣已經準備好香港村,請各位黃絲人才移玉步到台灣
光復香港村

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
樓主好勤勉,請問候你忙碌刪貼的同事們。

英式叫雞仔,爆眼少女,中大被輪姦的吳同學,太子冤魂……
一個一個,手足們懷疑佢哋都是警察假扮

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 o_0 於 2020-5-22 11:43 AM 發表

一直流傳中央對香港出手之時便是武統台灣之時。
應該就快,攪完香港國安法,美英又會借d意嘈阿爺,制裁呢樣制裁果樣,反正嘈開交咯經濟係咪都差囉

唔爭在出兵台灣

台狗末日都近

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 laisi2 於 2020-5-22 02:38 PM 發表

各位師兄見到呢D蘋果法輪功打手千奇咪click條link,蘋果宜家大量揾人轉貼為左增加點擊率,用來賣廣告用。
對呢D打手只需打入黑名單就夠,無謂留言,佢地係無廉恥心既 ...
唔會click入去,只會留意下今時今日仲有乜人係度轉貼生果……
無論點,佢都是勞模級數。

英式叫雞仔,爆眼少女,中大被輪姦的吳同學,太子冤魂……
一個一個,手足們懷疑佢哋都是警察假扮

回覆 引用 TOP

香港顏色革命,台灣佬有冇出錢出力,自己心知肚明

引用:
原帖由 kcsam 於 2020-5-22 02:52 PM 發表

香港顏色革命,台灣佬有冇出錢出力,自己心知肚明
高調宣傳送頭盔,而家話自己冇份,詐騙島果然名不虛傳。。。

引用:
原帖由 甴曱死到絕 於 2020-5-22 02:28 PM 發表

原來你咁無知架?
連特務警察都唔識,
咪咁柒啦🤣
法律就系法律!!!有佢立法程序~你有咩上京同中央講吧!!!

台狗,收聲啦,
下一個輪到你。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 開心大少奶^^ 於 2020-5-22 03:02 PM 發表

法律就系法律!!!有佢立法程序~你有咩上京同中央講吧!!!
又柒左啦!
好彩我有習慣留言存檔。
國安法一實施
我就全數文俾國安局。
中聯辦會升格為國安局(香港)

根日腥梘,明日呆灣!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 o_0 於 2020-5-22 11:43 AM 發表

今日李克強對台政策講得好溫和

國安法用得最多就係你台灣, 依家唔準人地訂立國安法?

回覆 引用 TOP

台狗又吠!台式假民主留番你自己慢慢玩多幾十年啦

回覆 引用 TOP

引用:

點解咁鍾意咀炮??

武統?日日夜夜講就會發生???

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 democrazyboy 於 2020-5-22 12:03 PM 發表

穏定香港,下一步就係武統台灣,台獨死到臨頭仲未知呀?
好心唔好成日咀炮啦!

日又武統,夜又武統,口唔臭咩?

係就快,唔好等下個禮拜!

我係呢度等梗啊!

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]