• 瀏覽: 8,062
  • 回覆: 224
+6
聞生,一路好走

放心!五個足版[大伊萬]等緊台灣!-個不能少!五大伊萬,缺-不可!

引用:
原帖由 聞敬鑾 於 2020-5-22 11:32 AM 發表
中共全國人大會議今日審議「港版國安法」(「建立健全香港特別行政區維護國家安全的法律制度和執行機制的決定(草案)」),台灣陸委會今發出聲明,認為草案,反映中共缺乏自省能力,更刻意迴避香港立法會程序,又指法律理應是人民的保護傘,而非箝制自由的枷鎖。 聲明指出,中共為鞏固其對香港之...

https://appledaily-hk-appledaily-prod.cdn.arcpublishing.c ...
美國最好幫台灣宣佈成為獨立國家, 等中央出師有名實行武統

呆灣現在都將3年前太陽花暴動二審判罪成,追殺曱甴的本事的確值得港府學習的

香港立法會程序.............................選主席都用7,8個月時間

引用:
原帖由 聞敬鑾 於 2020-5-22 11:32 AM 發表
中共全國人大會議今日審議「港版國安法」(「建立健全香港特別行政區維護國家安全的法律制度和執行機制的決定(草案)」),台灣陸委會今發出聲明,認為草案,反映中共缺乏自省能力,更刻意迴避香港立法會程序,又指法律理應是人民的保護傘,而非箝制自由的枷鎖。 聲明指出,中共為鞏固其對香港之...

https://appledaily-hk-appledaily-prod.cdn.arcpublishing.c ...
又係毒果新聞,毒果真係驚到腳震,你地班轉貼員已經一日之內出咗成十幾個相關嘅帖,真係莫非只有毒果先至驚?

呆呆灣亦離不遠

台灣唔洗心急,轉頭就同你計,唔會漏左你

唔知點解,陸委會咁講,會令我想起世衛總幹事單野,明明台灣網民有鬧譚得塞,就話係中國網民假扮;不過言論自由,要講咪講囉,唔係因為害怕得要死,就唔會講呢 d 。

引用:
原帖由 小魔怪 於 2020-5-22 04:41 PM 發表
台灣唔洗心急,轉頭就同你計,唔會漏左你
你個轉頭係幾時呢?

Eason 首歌—- 七百年後?
定係
JJ首歌—- 一千年以後?

先拉發燶功

引用:
原帖由 一家團聚 於 2020-5-22 04:47 PM 發表

你個轉頭係幾時呢?

Eason 首歌—- 七百年後?
定係
JJ首歌—- 一千年以後?

唔知,大家睇

呆灣好驚

引用:
原帖由 瑪卡 於 2020-5-22 12:45 PM 發表

本來服貿就係要益台灣兄弟嘅, 可惜太陽花開 結苦果🤔🤔
太陽花學生領袖多數返左大陸做野拉,邊有損失,損失既係跟佢地既人姐

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]