• 瀏覽: 62,577
  • 回覆: 12
  • 追帖: 1
+47
人大或中央政府決定繞過立法會,為香港就國家安全立法。立法會議員謝偉俊表示,基本法有訂明可以透過公布形式,在香港實施全國性法律。他相信,隨著中...

攬炒係賤犯民自己提出! 沒有23條就要有代替品!
選一個內會主席7個月都未掂又何況23條?
國安法係香港班賤犯民同曱甴暴徒向中央伸請點怪得人?!
賤犯民自己破壞香港安定繁榮仲講乜撚嘢承諾?

新聞來源連結:
https://hd.stheadline.com/news/realtime/hk/1777630/即時-港聞-國安法-涂謹申批中央違承諾-謝偉俊-有人想攬炒中央同樣-玩大

綠帽王收爹啦! 班仆街犯民已完全部DQ得

越搞事咪越迫阿爺收緊條例
引用:
原帖由 Peter_H 於 2020-5-22 10:15 AM 發表
馬仔報告:西九、九龍站、樓市果邊精彩

歡迎上北京抗議
引用:
原帖由 領遵班子 於 2020-5-22 10:17 AM 發表
一個不是人民選舉出來的政府,有什麼臉面代表這個國家?愛這樣的國家,就是對祖國的背叛。

曱甴求仁得仁! 攬炒成功

引用:
原帖由 領遵班子 於 2020-5-22 10:47 PM 發表

係你而家係想顛覆國家

果句話是中國領導人講的
毛主席同老婆都瓜埋! 你落去問下佢地支唔支持你先?
小鄧同小江都無人提又何況毛主席? 美國都唔會搬華盛頓出來啦!
中國做乜都實事求事, 毛主席亦都唔再係領導人, 講過乜都成了過去式!

引用:
原帖由 領遵班子 於 2020-5-22 10:55 PM 發表

cap 了
想借別人把口支持, 自己連一D主見都無? 仲要借一個政見完全唔同嘅死人撐自己?
樓主只係以事論事支持正確的事, 毛主席或任何人講乜都只係佢地意見唔代表就係真理!

美國白宮都掛晒前美國總統嘅相咁又代表乜嘢?
引用:
原帖由 領遵班子 於 2020-5-22 10:57 PM 發表

你睇下天安門掛著誰的相片

引用:
原帖由 領遵班子 於 2020-5-22 11:05 PM 發表

總之 ...圖已cap
想靠嚇? 內地人在內地嘅言論比香港仲激都佢地都未驚過!

共和黨反民主黨, 民主黨反共和黨, 放D相起度無話要跟佢地果套!
引用:
原帖由 領遵班子 於 2020-5-22 11:08 PM 發表

尊重領導人

引用:
原帖由 一首歌一個故事 於 2020-5-22 11:10 PM 發表

好嗰啲你又唔學, 點解你學毛澤東呀。 應該學鄧小平同習近平, 第一個拉你個曱甴, 捉你返大陸受審
呢D人無主見想搵人條裙蓋自己對腳, 犯民有咁多弱智人士被拉就係好嘅證據

引用:
原帖由 一首歌一個故事 於 2020-5-22 11:28 PM 發表

充公所有資產, 遊街示眾, 呢個係我嘅心願。 嗰班曱甴仔搵咗好多錢㗎。 希望有一日全部 起 番曬佢哋啲錢出嚟, 單眼 妹你喺邊度呀?
上面不斷時搵張相保命就知佢地幾驚

引用:
原帖由 社長 於 2020-5-22 11:38 PM 發表
逃緊生呢次真係要逃生
去台灣D大飛單程票肯定炒到飛起

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]