• 瀏覽: 62,542
  • 回覆: 711
  • 追帖: 1
+47
放心吧...6帽申近年都好少在大場面現身,連講多句反中亂港的說話也沒有,只是留在後排等食血饅頭,連立法會咁多次混亂也不見蹤影只是在場邊食花生,大有機會可以割蓆自保的

引用:
原帖由 領遵班子 於 2020-5-22 10:27 AM 發表
.
仲有無第二句。
你忠誠。
正如我對你老Ⅹ一樣。
只叫一個。
北河街百二。

逃緊身趁仲未立法有屁就放,有咩遺言就講埋啦!
遲下屁都唔俾你放啊

引用:
原帖由 平陽虎 於 2020-5-22 10:27 AM 發表
14億人睇到,老尾由人民選舉出黎既傻川
於是14億人決定擁護一個不是人民選舉出嚟但真係做野嘅政府
你咁話主席

中央咁做係打擊攬炒派,維持香港長治久安

引用:
原帖由 領遵班子 於 2020-5-22 10:28 AM 發表

Oh
咪叫你出街吠囉, 唔L敢就死返去食米田共啦, 橫掂你全寁都食緊, oh, 唔記得你全家死剩你一個, 死剩種

有時睇班立法會議員開會,有冇其他國家地區好似香港咁,大吵大鬧,根本一個國際笑話,仲好意思係話民主,愛香港等....

引用:
原帖由 烏鴉白色2017 於 2020-5-22 10:09 AM 發表
綠帽王收爹啦! 班仆街犯民已完全部DQ得
放心!五大黑黨!一個都不能參選!

泛民攬炒成功

引用:
原帖由 烏鴉白色2017 於 22/5/2020 10:03 發表
人大或中央政府決定繞過立法會,為香港就國家安全立法。立法會議員謝偉俊表示,基本法有訂明可以透過公布形式,在香港實施全國性法律。他相信,隨著中...

https://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/20200522/_2020052209502532873.jpg

攬炒係賤犯民自己提出! 沒有23條就要有代替品!
選一個內會主席7個月都 ...
希望可以令煽動暴力嘅泛民無得再選立法會,但國安法未必做到咁多。

謝就講得對了!

阿爺

犯民

引用:
原帖由 牛熊分界線 於 2020-5-22 10:30 AM 發表

咪叫你出街吠囉, 既然覺得自己咁有道理, 唔L敢就死返去食米田共啦
你話佢吠

引用:
原帖由 烏鴉白色2017 於 2020-5-22 10:18 AM 發表
歡迎上北京抗議

睇佢個款連深圳都唔敢去

犯民真係賤

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]