• 瀏覽: 34,514
  • 回覆: 373
+16
引用:
原帖由 樹下純情的師兄 於 2020-5-24 09:08 PM 發表

用簡體字就反大陸啦on9仔
真係鄧你老母慘,生左個咁既物體出嚟
你老母咪仲慘都唔知邊撚個契勾做嚟嘅生你呢個噉嘅杘頭,戇狗仔快啲返去尋祖歸宗啊搵返你個老竇先啊,都唔知邊撚個,真悲催。

引用:
原帖由 正人正貨 於 2020-5-25 02:33 PM 發表

你讀好多書咩睇你寫嘢回復啊屌你老祖仲衰過小學雞啊戇鳩仔杘頭。
岩嫁啦 正人正貨
你條7頭反大陸睇有冇啦
你on9唔係扮

引用:
原帖由 正人正貨 於 2020-5-25 02:35 PM 發表

你老母咪仲慘都唔知邊撚個契勾做嚟嘅生你呢個噉嘅杘頭,戇狗仔快啲返去尋祖歸宗啊搵返你個老竇先啊,都唔知邊撚個,真悲催。
其實你識唔識字嫁on9
真替你可憐
無文化 最可怕
不過最慘既都係你老母,在生時無好好教導你
至於你老豆,咁多個,都唔知係邊個
可悲!!

引用:
原帖由 正人正貨 於 2020-5-25 02:35 PM 發表

有時見到你哋呢d白癡仔真係慘
唔係替你慘,係替個世界慘
連自己做緊咩都唔知,唉!其實你唔存在嘅可能對世界黎講係一件好事....
不過以你既智商程度,未必明我講咩!

大陸係香港嘅大業主,班住客搞亂檔,大業主可以趕客,米以為有租交就大晒。

吾該盡快立法…對於大部分守法丶行得正企得正嘅市民,有咩好怕?  祇有個班罪犯暴徒先至要怕。, 其他好多大大小小嘅國家都有國安法㗎啦,吾見D人話驚? 仲周不時去添。

父慈子孝,兄友弟恭。

引用:
原帖由 樹下純情的師兄 於 2020-5-25 03:36 PM 發表

有時見到你哋呢d白癡仔真係慘
唔係替你慘,係替個世界慘
連自己做緊咩都唔知,唉!其實你唔存在嘅可能對世界黎講係一件好事....
不過以你既智商程度,未必明我講咩! ...
曱甴嘅思想我不留都冇興趣去瞭解所以你講乜撚嘢我都係當你鳩噏,根本你曱甴係冇思想唔撚使喺度扮高深啊。

引用:
原帖由 樹下純情的師兄 於 2020-5-25 03:19 PM 發表

岩嫁啦 正人正貨
你條7頭反大陸睇有冇啦
你on9唔係扮
使乜返大陸啊香港都大把啦你老母屄你用緊嗰啲水啊都係大陸嘅你食緊好多菜呀生果罐頭啊,好撚多都係大陸嘅,唔係正貨咪撚杘用啊,用咗腸穿肚爛啊。

引用:
原帖由 正人正貨 於 2020-5-27 01:13 PM 發表

使乜返大陸啊香港都大把啦你老母屄你用緊嗰啲水啊都係大陸嘅你食緊好多菜呀生果罐頭啊,好撚多都係大陸嘅,唔係正貨咪撚杘用啊,用咗腸穿肚爛啊。 ...
睇你既文筆就知你係一名on9白癡仔,真可悲
有你d咁既人,都唔知你老豆老母點教你,或者你無老豆老母啦,從來無教過你

引用:
原帖由 正人正貨 於 2020-5-27 01:11 PM 發表

曱甴嘅思想我不留都冇興趣去瞭解所以你講乜撚嘢我都係當你鳩噏,根本你曱甴係冇思想唔撚使喺度扮高深啊。
咁你個on9仔又覆我
係咪思覺失調呀

好心啲大陸仔吃蝙蝠支爆都唔好拖埋香港人落水.

強烈提議:
全部運上深圳不準保釋!
家屬律師請上深圳見面!

講得出做得到先至犯法

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]