• 瀏覽: 7,846
  • 回覆: 125
  • 追帖: 2
+7
美國佬一向都係自己得,人地唔得架啦。係香港咁多弱智曱甴會信佢

引用:
原帖由 super2030 於 2020-5-22 08:31 AM 發表
什麼是國家安全?美國《國際社會關係百科全書》解釋是:「一個國家保護它的內部社會制度,不受外來威脅的能力。」
  美國國務卿蓬佩奧最近表示,反對關於香港捍衛國家安全的立法活動,十足體現了美國一貫的國家安全上的雙重標準。即:一方面想方設法保障美國的國家安全,另一方面又不擇手段地反對別的國家捍衛自己的國家安全。本文先向大家介紹一下美國的國家安全立法情況及特點。
  政治經濟教育全面涉及
  第一,美國是 ...
美式雙重標標準, ㄧ啲都唔出奇。

引用:
原帖由 BAN你媽媽 於 2020-5-24 10:38 AM 發表
講撚到美國言論自由幾好咁,史諾登爆大獲,美國咪又係用國安全法去拉佢
如果一個曱甴黃屍推崇嘅自由民主燈塔國都有如斯'惡法', 咁今次中共都錫住你哋啦,最多咪捉到新疆勞改!

引用:
原帖由 聞敬鑾 於 2020-5-25 01:29 PM 發表

淫賊阿桑奇同洩密斯諾登?
我都唔明點解你地成日提呢兩個罪犯
你地唔支持法治的嗎?
我都唔明點解你地成日抹黑兩位異見人士。
瑞典已經撤銷對阿桑奇的強姦指控,來源:https://www.theguardian.com/medi ... sange-investigation
不知道嗎?
你地唔支持言論自由的嗎?

引用:
原帖由 聞敬鑾 於 2020-5-25 01:20 PM 發表

Trump trump修憲了嗎?
人地屌爆Trump trump
甚至告爆Trump trump
人家還給你選票和槍
咩咩人家 家人, 人地trump trump 奶以色列, 周圍殺人, 支持沙地殺卡舒吉,

你呢d咩咩黑白是良知去左邊呀, 分屍wo, frd 底wo, 收皮喇, 獨立屍考人, 文宣上癮者0咋你。。

支 持trump trump撐沙地分屍記者, 哈

引用:
原帖由 聞敬鑾 於 2020-5-25 01:30 PM 發表

由民選元首提名俾民選議會通過囉
Hea?
咁點獨立?
引用:
原帖由 聞敬鑾 於 2020-5-22 09:09 AM 發表

人地有民主政治獨立司法普世人權自由媒體抗衡政府權力
請問中國有咩平衡?

引用:
原帖由 聞敬鑾 於 2020-5-25 01:31 PM 發表

美帝有大量異見人士
Delete果兩隻字就是了
WHY 要 DELETE ?
引用:
原帖由 聞敬鑾 於 2020-5-25 12:36 PM 發表

赤共才是容不下異見人士
美帝有大量資金異見人士
斯諾登所犯何事樓上講咗

引用:
原帖由 tam_n 於 2020-5-25 02:25 PM 發表
我都唔明點解你地成日抹黑兩位異見人士。
瑞典已經撤銷對阿桑奇的強姦指控,來源:https://www.theguardian.com/medi ... sange-investigation
不知道嗎?
你地唔支持言論自由的嗎? ...
啊?咁你地唔係反對言論自由的嗎?
而且唔係我抹黑,係你洗地
根據瑞典法律淫賊阿桑奇嘅強姦罪已超過起訴時限
你是無知的話我不怪你,如果像其他網上無賴一樣裝不知不理只說結果說成好似佢啱瑞典錯的話就可恥了

引用:
原帖由 誰說我無堅不催 於 2020-5-25 03:08 PM 發表

咩咩人家 家人, 人地trump trump 奶以色列, 周圍殺人, 支持沙地殺卡舒吉,

你呢d咩咩黑白是良知去左邊呀, 分屍wo, frd 底wo, 收皮喇, 獨立屍考人, 文宣上癮者0咋你。。

支 持trump trump撐沙地分屍記者, 哈 ...
拿出trump trump支持殺卡舒吉的證據來
你當呢度大6?
And人家就是給你選票和槍
有甚麽問題?

引用:
原帖由 vanga 於 2020-5-25 05:46 PM 發表

咁點獨立?

睇唔到有咩問題

引用:
原帖由 vanga 於 2020-5-25 05:49 PM 發表

WHY 要 DELETE ?

係Autotype打多咗的

引用:
原帖由 聞敬鑾 於 2020-5-26 07:38 AM 發表

拿出trump trump支持殺卡舒吉的證據來
你當呢度大6?
And人家就是給你選票和槍
有甚麽問題?
自己搵喇文宣撚, 幾廿歲扮廢青要人整濕鳩懶人包比你文宣洗腦咩。。。

就係你呢d要人餵到埋口既資訊癮君子, 先至會比人洗腦

即係咁,人家可以用刀叉食牛排,你亦可以名正言順用刀叉食屎?

引用:
原帖由 聞敬鑾 於 2020-5-26 08:26 AM 發表

係Autotype打多咗的
你 POST 出來在後喎

引用:
原帖由 聞敬鑾 於 2020-5-26 08:26 AM 發表

睇唔到有咩問題
問題係你 9 UP 咩 ... 獨立司法 ... 囉
引用:
原帖由 聞敬鑾 於 2020-5-22 09:09 AM 發表

人地有民主政治獨立司法普世人權自由媒體抗衡政府權力
請問中國有咩平衡?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]