• 瀏覽: 4,698
  • 回覆: 41
+10
以往香港協助中國脫貧,再崛起成為強國!宜家香港需要中國出手,撥亂反正、重建繁榮!!

國安法!
掃走狗!維護國家尊嚴!!

https://www.hk01.com/政情/476031/01獨家-人大今晚公布-港版國安法-堵國安漏洞-有別23條

🎉🎉🎉港奸末日!🤭

今晚公布,希望係好消息🙏🙏🙏

期待國安法

引用:
原帖由 big3624 於 2020-5-21 05:28 PM 發表
期待國安法
香港宜家面對嘅亂局,係以美國為首嘅外部勢力為打擊中國而經處心積慮製造出嚟嘅!係國與國之間嘅鬥爭!香港完全無能力自己去平息!

香港,係中國香港!

參考下國安法內容 :

http://npc.people.com.cn/BIG5/n/2015/0710/c14576-27285049.html

84條🤔🤔

把國安架構設定好,話之你九月立會翻天,也逃不了國安五指山。

愈快愈好,將班漢奸送上大陸受審

風雨過後見彩虹

花生鹵牛展已準備好,睇下一陣係唔係可以開支紅酒 慶祝🤔🤔

引用:
原帖由 @海東青 於 2020-5-21 07:00 PM 發表
風雨過後見彩虹
其實香港好可能短、中期會大亂!
美台勢力要攪最後高潮!臨走盡放火,在香港製造最大量焦土! 消耗中國國力!!

明知國安法係香港落實以後,玩野嘅空間細好多!棺材山地 一鋪過燒爛香港,一定要搞出人命,用死人造成藉口制裁中國!

六四騙局重演!!六四謊言講足三十多年!!六四就係顏色革命! 由西方勢力籠絡內地走狗、學畜賣國!製造謊言!捏造大屠殺畫面!

根本學生當年最終係和平散去!有外國傳媒 (西班牙攝影隊)拍下和平退場畫面!現在在 YouTube 也可看到!

流亡海外嘅學畜 (所謂學運領袖)亦相繼交待當年嘅欺詐行為!!

此時此刻在香港,所有同樣嘅顏色革命技倆、走狗學畜煽暴手法、毒傳媒如何完全扭曲事實誣捏執法者、外國傳媒特別係美國歪曲及偏頗報導手法.... 等等, 清清楚楚喺香港人面前去再次重演六四騙局!!

要配套成立執法部門,重錘打擊敵人!
可以恢復政治部,因為係國防,直接向中央負責!

引用:
原帖由 mklpi 於 2020-5-21 07:08 PM 發表
要配套成立執法部門,重錘打擊敵人!
可以恢復政治部,因為係國防,直接向中央負責!
如果國家要委派呢個重任.......
.... 我希望係 阿漆 同 聞西!

引用:
原帖由 張家明_身寸米青 於 2020-5-21 09:21 PM 發表
直接一國一制,唔好整色整水
直接認收錢賣國!咪整色整水作咁多矯情口號、扮悲情裝革命!

走狗就係走狗!純粹係為狗糧狗屋狗學位!咪整色整水扮祟高理想呃細路掩飾無知自私!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]