• 瀏覽: 5,854
  • 回覆: 82
引用:
原帖由 lung_block 於 2020-5-21 09:41 AM 發表

咁睇黎中港資金要全面撤離美國市場了...
尾國隨時禁止你發言

尾國隨時禁止你做生意

各國商人準備撤離尾國市場

引用:
原帖由 200kk 於 2020-5-21 09:02 AM 發表
美國一直指責中國最初應對新型冠狀病毒病肺炎(COVID-19)疫情不力,導致全球遭殃。霍士新聞(Fox News)5月18日報道,美國有議員近日致函國務卿蓬

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20200521/340041064159252480.jpeg/l__aaAoBq7dqchbGG0-GH95whIvM2eyuOwtoFTsLaBU?v=w ...
制裁得好, 如果有身為中國高級官員, 卻在美國進行私人業務或投資, 我亦會懷疑佢涉及利益衝突, 或容易被老美要脅
所以, 借此機會, 阿爺對官員重新審查一次,對國家百利而無一害.......其實香港亦是一樣,

引用:
原帖由 伍皓昌 於 2020-5-21 09:50 AM 發表

制裁得好, 如果有身為中國高級官員, 卻在美國進行私人業務或投資, 我亦會懷疑佢涉及利益衝突, 或容易被老美要脅
所以, 借此機會, 對阿爺對官員重新審查一次,對國家百利而無一害.......其實香港亦是一樣, ...
川建國,幫中國阻截地下資金流入美國...

上帝要你滅亡,必先令你瘋狂
睇下尾狗兩隻賤肉橫生嘅傻佬,尾狗亡國日子近了

唔夠人講就玩禁言咯尾國馳名雙標。特色雙重標準

引用:
原帖由 阿修羅男爵 於 2020-5-21 09:47 AM 發表

飛機都打左成半年,咩消息都冇
呀半男女,你今日休息

引用:
原帖由 伍皓昌 於 2020-5-21 09:50 AM 發表

所以, 借此機會, 對阿爺對官員重新審查一次,對國家百利而無一害.......其實香港亦是一樣, ...
X2

引用:
原帖由 愛心大使 於 2020-5-21 09:09 AM 發表
睇情形香港名單都準備中
Solomon Yue 早已擬好名單~

最緊要無資產喺美國啫,你咪制鳩飽佢囉

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2020-5-21 10:51 AM 發表

Solomon Yue 早已擬好名單~
我估香港最少有兩件入圍

引用:
原帖由 阿修羅男爵 於 2020-5-21 10:50 AM 發表

呀黑心大屎,你今日打左飛機未呀?
關心你又唔鍾意你應該冇乜朋友

武統台灣先啦門口🐕

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]