• 瀏覽: 8,447
  • 回覆: 137
本主題由 motivation 於 2020-5-19 10:32 PM 移動
引用:
原帖由 ff2456 於 2020-5-19 09:37 PM 發表

共産黨顧得門前小小嘅香港,卻忘記臺灣人在觀看! 搞送中搗破原來92共識,一國二制都是騙局!
因小失大,何其不智!🤒
堂堂大國,欲統一中國……要極大胸襟才智。
靠呃狡辯恐嚇……會笑死人!😡 ...
偷呃拐騙係呆灣產業🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 johnlong18 於 2020-5-19 08:46 PM 發表

台灣很少能夠上國際頭條,除非遭遇台海危機或者自然災害。此次席捲全球的新冠疫情,台灣不僅多次登上西方輿論頭條,而且在美日等國官員的聲援下,

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20200515/338075923343609856.jpeg/_LC_L4mtmmzLZDYBrMyIb2ftZZoxddZ-j39qNI9_ajQ?v=w1280r16_9
...
你講得無錯!
台獨自戀表演國王的新衣, 我哋慢慢欣賞囉。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Puke007 於 2020-5-19 11:08 PM 發表

我無話中國強啵,你曲解左我意思喎。
行左幾百年咪啱囉,New York subway, 可以點upgrade? 去過未你理想國度未?
族大有乞衣,樹大有枯枝……美國有,中國都有!
中國後起變新建……比新舊老共贏有乜出奇? 不如比誰早啦!🤭🤫

叫左你蔡蔡子買多D人地2手退役軍備架啦,交唔足陀地就想有成果,慳D啦

呆灣都係等餓死啦。咁有骨氣,咪全島貧民囉,無問題的!大學畢業就係得5-6K港幣,唔離開呢個小島都係無問題的,應該餓唔死。不過唔好外遊。唔好用進口產品。

回覆 引用 TOP

逮捕民進黨, 解放台灣, 解救在台同胞,保護台灣子民,產除邪惡思想,還我一統中國!

引用:
原帖由 ff2456 於 2020-5-19 11:21 PM 發表

族大有乞衣,樹大有枯枝……美國有,中國都有!
中國後起變新建……比新舊老共贏有乜出奇? 不如比誰早啦!🤭🤫
你自己都識講,但憑什麼美強中弱。你都幾矛盾。

引用:
原帖由 sniperkill 於 2020-5-19 09:06 PM 發表

誰是奶共腳指的一條狗
深井蛙人!!

回覆 引用 TOP

台灣自high地區,有22k過地底生活好愉快!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 sniperkill 於 2020-5-19 09:55 PM 發表

我都唔明,係都要阻止台灣加入,台灣又民主人口又多,做咩係要奶共呢
做慣左曱甴唔洗講規則了?聯大咁大個俱樂部是有約章的🤔🤔

回覆 引用 TOP

台灣不是攪色情就是騙子,罪犯到處走!只適合曱甴生存。

回覆 引用 TOP

台灣省省長專收香港曱甴!!同埋銅鑼灣書店色魔!!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 sniperkill 於 2020-5-19 09:06 PM 發表

誰是奶共腳指的一條狗
漢奸,走狗,洋奴 的 人辦,錯-是曱甴辦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 sniperkill 於 2020-5-19 09:55 PM 發表

我都唔明,係都要阻止台灣加入,台灣又民主人口又多,做咩係要奶共呢
曱甴梗唔明了

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Puke007 於 2020-5-19 11:32 PM 發表

你自己都識講,但憑什麼美強中弱。你都幾矛盾。
現今在這地球上,美國國力強過中國! 這是事實! 🤒
唔通你話中國國力比美國強? 咪講笑啦!🤔

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]