• 瀏覽: 8,444
  • 回覆: 137
本主題由 motivation 於 2020-5-19 10:32 PM 移動
引用:
原帖由 ff2456 於 2020-5-19 10:48 PM 發表

老美“臺北法“已過,雖要觀察多些少時間才可知老美有乜境滾!!🤭
臺灣地理位置對制衡中共十分重要……老老實實,老美絕不願睇住臺灣被大陸陰乾再被統一,
一定會出手的。😎 ...
你又啱喎,如果被陰乾,咪無錢買過期武器囉,

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 阿聞 於 2020-5-19 10:41 PM 發表

利用疫情政治抽水,其實稍為能夠客觀睇成件事的人都會覺得台灣無恥!
傻儍地! 戰爭是生死存亡,勝者為王,敗者為寇! 為求勝!乜都要用!😎

引用:
原帖由 ff2456 於 2020-5-19 11:00 PM 發表

傻儍地! 戰爭是生死存亡,勝者為王,敗者為寇! 為求勝!乜都要用!😎
你覺得打爛地鐡,糸爭取自由?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 好味的榴槤 於 2020-5-19 10:59 PM 發表

咁你仲快D爛返去連登
連登做CD rom...呢度就鳩吹,高登又去望下,好唔同

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Puke007 於 2020-5-19 10:55 PM 發表

問題你所謂老美大老有無能力,為咗追趕蘇聯上月計畫,消耗左幾度?最後做埋假。
依家美國好多野要做,音速導彈,5G,抗疫,生產線..... 其實要追分分鐘自己軍費都攞唔出。誰照誰? ...
中國國力無錯已增強,但比起老美,差天共地……大陸剛掘起廾多年,人家已前行百多年! 中共有萬萬億美債,以為好富有,不可一世,但老美擁有印鈔機,誰強?🤒🤭

引用:
原帖由 johnlong18 於 2020-5-19 08:46 PM 發表

台灣很少能夠上國際頭條,除非遭遇台海危機或者自然災害。此次席捲全球的新冠疫情,台灣不僅多次登上西方輿論頭條,而且在美日等國官員的聲援下,

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20200515/338075923343609856.jpeg/_LC_L4mtmmzLZDYBrMyIb2ftZZoxddZ-j39qNI9_ajQ?v=w1280r16_9
...
肉酸都不得了,俾人玩到一啲民族尊嚴都冇埋!

要去用偷、呃、拐、騙去過活,「Taiwan can help」呢句笑話真係係妳唔面紅講得出口!

引用:
原帖由 ff2456 於 2020-5-19 11:00 PM 發表

呢層我當然明。政治一向就充滿無恥嘅事情。只係唔知有幾多人睇得出。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ff2456 於 2020-5-19 10:22 PM 發表

搞唔好,民進黨唔止玩多四年!
共產黨在香港玩一國,臺灣會永遠投入美國懷抱!🤒
最好一路走好!共享美肺🤣

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ff2456 於 2020-5-19 11:03 PM 發表

中國國力無錯已增強,但比起老美,差天共地……大陸剛掘起廾多年,人家已前行百多年! 中共有萬萬億美債,以為好富有,不可一世,但老美擁有印鈔機,誰強?🤒🤭 ...
我無話中國強啵,你曲解左我意思喎。
行左幾百年咪啱囉,New York subway, 可以點upgrade? 去過未你理想國度未?

引用:
原帖由 sniperkill 於 2020-5-19 09:06 PM 發表

支持台灣以國家身份加入世衛
中國台灣!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 sniperkill 於 2020-5-19 09:06 PM 發表

誰是奶共腳指的一條狗
你!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 johnlong18 於 2020-5-19 08:46 PM 發表

台灣很少能夠上國際頭條,除非遭遇台海危機或者自然災害。此次席捲全球的新冠疫情,台灣不僅多次登上西方輿論頭條,而且在美日等國官員的聲援下,

https://cdn.hk01.com/di/media/im ... I9_ajQ?v=w1280r16_9
...
每個俱樂部有自己嘅規章 ,邊個可以 單方面 去改? 所謂嘅外援 都係得啖笑🤣🤣🤣🤣

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 mchan12 於 2020-5-19 11:05 PM 發表

肉酸都不得了,俾人玩到一啲民族尊嚴都冇埋!

要去用偷、呃、拐、騙去過活,「Taiwan can help」呢句笑話真係係妳唔面紅講得出口!
Taiwan can help呢句似妹仔講,但真正意思糸前身 No one want you help, 跟住就喊晒口講 Taiwan can help

Diewan go to hell!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 13個加速馬達 於 2020-5-19 09:09 PM 發表

WHA 完咗嗱!

阿轉貼員,黃敏德呀吹到天下圍中嘅事件,又冇發生?
天下圍中 圍緊啦,個個圍過來拉生意,今日袋鼠 被罰出場 ,還打電話來救助兔兔,不過我地兩個部長 唔騷佢咋嘛🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]