• 瀏覽: 79,234
  • 回覆: 350
  • 追帖: 17
+7
引用:
原帖由 win9876432 於 2020-5-18 10:14 PM 發表
印度14歲天才少年阿南德(Abhigya Anand)年紀輕輕就取得草藥微生物學研究生學位,更是國內富有盛名的占星師,去年8月預言2020年將有災難發生,果真爆發新冠疫情。據他所說,這場災難會在5月29日結束,但今年12月20日將發生一場更慘烈的危機。

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20200517/338792148369543168.jpeg ...
點解唔預測自己幾時死?

不如預言埋香港果2百幻隻曱甴幾時消滅啦

引用:
原帖由 dtw 於 2020-5-18 11:33 PM 發表
有冇話香港曱甴人幾時入曬監踎?
反而我有另一個想法!
香港踎監唔係最好, 晒香港資源!
最好係隻隻沖去坐洗頭艇,
仆去呆彎就至正, 以後永不可以進入香港
還有虛耗呆彎大量資源養曱甴,
領到呆彎民眾神憎鬼厭喱堆香港曱甴,
呆彎民眾香港曱甴在呆彎互相鬥爭,
好好享受呆彎養成香港曱甴

大檸樂

唔驚啦,預了銅芯口罩,會帶埋那段時間!

世界靠預言存活?'

引用:
原帖由 tongtong2047 於 2020-5-19 09:22 AM 發表

反而我有另一個想法!
香港踎監唔係最好, 晒香港資源!
最好係隻隻沖去坐洗頭艇,
仆去呆彎就至正, 以後永不可以進入香港
還有虛耗呆彎大量資源養曱甴,
領到呆彎民眾神憎鬼厭喱堆香港曱甴,
呆彎民眾香港曱甴在呆彎互相鬥爭,
好好享受呆彎養成香港曱甴
:smil ...
去菲律賓、印度坐都幾好架

引用:
原帖由 win9876432 於 2020-5-18 10:14 PM 發表
印度14歲天才少年阿南德(Abhigya Anand)年紀輕輕就取得草藥微生物學研究生學位,更是國內富有盛名的占星師,去年8月預言2020年將有災難發生,果真爆發新冠疫情。據他所說,這場災難會在5月29日結束,但今年12月20日將發生一場更慘烈的危機。

https://cdn.hk01.com/di/media/im ... 92148369543168.jpeg ...
咁有料駛撚響印度

阿南德呼籲,人類必須停止屠殺動物及危害大自然,否則將面臨地球的懲罰。

我明你意思, 但可以講好少少嗎?
人類必須停止屠殺動物
危害大自然<<< 係必須危害大自然, 還是停止危害大自然?
其實最大可能係美國滅國, 呢個真係可怕了

引用:
原帖由 林病月鵝 於 2020-5-19 07:39 AM 發表

pk鄧僭建幾時入赤柱
吓,業主僭建,要租客坐監,咩玩法?

引用:

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20200517/338792148369543168.jpeg ...
印度除咗強姦犯多,天才也不少,對地球唔知有乜好處?

引用:
原帖由 毋忘69慾火相傳 於 2020-5-19 12:15 AM 發表
我期望佢表現瑜伽彎腰自含
基本上瑜伽到了一定水平都可以自。。。。。。。😅😅

做實事好過啦,係到占卜有屁用咩.
做好衛生, 防疫,就唔會再出現.
好似美國咁,我夠講美國會大落後,經濟蕭條, 會有大示威發生
中左叫我占卜師,錯左咪叫我冇知囉

預言係欺騙愚昧之人。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]