• 瀏覽: 79,203
  • 回覆: 350
  • 追帖: 17
+7
妖言惑眾

從來無聽過呢個人,本地相學家就有講過今年有疫症

引用:
原帖由 dnnm76 於 2020-5-19 05:34 AM 發表
山草藥微生物學研究生學位
山草藥等如鳩up 微生物等如唔中你睇佢唔到

喪屍出籠

係香討讚印度天材少年?造反嗎?

引用:
原帖由 毋忘69慾火相傳 於 2020-5-19 12:15 AM 發表
我期望佢表現瑜伽彎腰自含
同埋傻侵挽埋69啦,少鴨年青有為

信條14歲靚仔,笑死人

引用:
原帖由 win9876432 於 2020-5-18 10:14 PM 發表
印度14歲天才少年阿南德(Abhigya Anand)年紀輕輕就取得草藥微生物學研究生學位,更是國內富有盛名的占星師,去年8月預言2020年將有災難發生,果真爆發新冠疫情。據他所說,這場災難會在5月29日結束,但今年12月20日將發生一場更慘烈的危機。

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20200517/338792148369543168.jpeg ...
又老作
又煲大
怪力亂神

每年風水佬都有一百幾十個預言,梗有一個中

引用:
原帖由 win9876432 於 2020-5-18 10:14 PM 發表
印度14歲天才少年阿南德(Abhigya Anand)年紀輕輕就取得草藥微生物學研究生學位,更是國內富有盛名的占星師,去年8月預言2020年將有災難發生,果真爆發新冠疫情。據他所說,這場災難會在5月29日結束,但今年12月20日將發生一場更慘烈的危機。

https://cdn.hk01.com/di/media/im ... 92148369543168.jpeg ...
佢中左就神,唔中都無損失
5月29,牛市歸來

屌!係人都知啦!今日唔死聽日死吖嘛。

引用:
原帖由 dtw 於 2020-5-18 11:33 PM 發表
有冇話香港曱甴人幾時入曬監踎?
排緊隊,睇見曱甴一隻一隻咁入去踎監同賠錢,爽

引用:
原帖由 Ping_on 於 2020-5-19 12:05 AM 發表
末日神棍
諗起小春果套戲

我預言印度於12月中,會有一個天才占星師被剝牙。

引用:
原帖由 dnnm76 於 2020-5-19 05:34 AM 發表
山草藥微生物學研究生學位
食得山草藥多😁

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]