• 瀏覽: 79,246
  • 回覆: 350
  • 追帖: 17
+7
會否全球大爆炸?

5月29唔完咁點先

引用:
原帖由 dtw 於 2020-5-18 11:33 PM 發表
有冇話香港曱甴人幾時入曬監踎?
我想中央派人殺哂D畜牲走狗漢奸賣國賊

引用:
原帖由 win9876432 於 2020-5-18 10:14 PM 發表
印度14歲天才少年阿南德(Abhigya Anand)年紀輕輕就取得草藥微生物學研究生學位,更是國內富有盛名的占星師,去年8月預言2020年將有災難發生,果真爆發新冠疫情。據他所說,這場災難會在5月29日結束,但今年12月20日將發生一場更慘烈的危機。

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20200517/338792148369543168.jpeg ...
所以我成日問人係咪印度人

死神棍鳩uP

希望醜嘅唔靈好嘅靈。

其實呢啲預言真係得啖笑....! 
除時一千個所謂既預言...都唔知有無三兩個會撞中...但好多人就係會對啲預言好有興趣同好奇...其實都好很愚昩....! 

引用:
原帖由 dtw 於 2020-5-18 11:33 PM 發表
有冇話香港曱甴人幾時入曬監踎?
隨時

引用:
原帖由 NG3814 於 2020-5-19 03:26 AM 發表

我想中央派人殺哂D畜牲走狗漢奸賣國賊
我都想

引用:
原帖由 異域遠方的女俠 於 2020-5-19 03:17 AM 發表
5月29唔完咁點先
唔完都吹佢唔漲

引用:
原帖由 win9876432 於 2020-5-18 10:14 PM 發表
印度14歲天才少年阿南德(Abhigya Anand)年紀輕輕就取得草藥微生物學研究生學位,更是國內富有盛名的占星師,去年8月預言2020年將有災難發生,果真爆發新冠疫情。據他所說,這場災難會在5月29日結束,但今年12月20日將發生一場更慘烈的危機。

https://cdn.hk01.com/di/media/im ... 92148369543168.jpeg ...
躝癱垃圾曱甴另一版本

我預言疫情未來一年都唔會結束

山草藥微生物學研究生學位

白痴!佢講2019年11月開始已經錯啦。肺炎係美國舊年年初已開始啦

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]