• 瀏覽: 18,213
  • 回覆: 8
+4
又一隻仆街自私精 !
照計有發燒又上到機 ? 全機乘客冇隔離14日,落機四散咁又增加社區感染風險..

引用:
原帖由 li-ion 於 2020-5-18 10:55 AM 發表

對住大6人, 香江人就惡到離諳. 對住紅鬚綠眼, 邊夠膽出聲呀?
有分別,祇有支持泛暴派的所謂中產階層,有哂英美護照,郁d話移民,留學,一個疫情即刻仆返獨裁專政,民不聊生的香港,免費醫病,又攞一萬蚊,再投票支持泛暴派已完,支持暴徒搞死香港,反正佢地有英美護照,隨時又走得 !

引用:
原帖由 WitGame 於 2020-5-18 10:59 AM 發表

測體溫機很易被有心人騙……例如上機前食退燒葯,或用冰袋捂頭……
肯定係咁 ! 呢種仆街自私精去英國扮西人,英國當佢地狗都不如,咪死死氣仆返民不聊生的香港,最無辜係同機客和人員,航空公司應該挖告佢 ! 英美染上的是足料美國肺炎,最劇毒 !

引用:
原帖由 johntt 於 2020-5-18 11:16 AM 發表
臨上機前隊揸退燒餅就乜燒都冇,呢條橋喺日本遊船嗰鑊有人試過
病發已三日,傳染性極高,同機乘客和空姐一齊十幾小時如被感染可以控告航空公司,航空公司要控告佢..

引用:
原帖由 光棍man 於 2020-5-18 11:29 AM 發表

呢D仆街到冇人有
呢d假西洋奴自私精 !

引用:
原帖由 productdesigner 於 2020-5-18 11:38 AM 發表
英國佛系抗疫,病到就死刀可以自出自入
英美染上係美國肺炎最劇毒 !

引用:
原帖由 sng850 於 2020-5-18 03:13 PM 發表

條件仆街要全機人攬住妙,正賤種;放佢出境之英國心腸險毒!
三月時大把呢種假西仆返香港,其中每日幾十個確診,證明英國一早就係故意放人走 !
呢隻仆街自私精如果病發三日在老美落機,老美立即當佢係生化武器 !

引用:
原帖由 JamesPong_007 於 2020-5-18 03:46 PM 發表

咪係, 要學習老尾對付d賤精
唔倒得返轉頭架,香港泛暴派支持者唔會咁對付由英美來的賤精 !

引用:
原帖由 sng850 於 2020-5-18 04:49 PM 發表

香港對呢啲仆街太仁慈及寛容。

今日早2百幾人從印度返嚟,肯定又有確診病例!
早輪暴徒黑記假街坊又走出來鬼叫,跟住就本地確診兩單,至今都揾唔到源頭,又加上呢種自私精,包機回流客,內外夾攻,香港家衰口不停..........

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]