• 瀏覽: 18,210
  • 回覆: 308
+4
死仆街

呢件蛋散特登喺香港播毒,起訴佢啦

外國的病毒也是香的,黃物最愛

引用:
原帖由 safmarine999 於 2020-5-18 11:33 AM 發表

一名自私鬼
睇時間應該係啦,五月果陣反修例已經嘈得好勁,
當時已經話六月初二讀決一生死,佢拿拿聲走去英國居住...
英國三月開始爆疫佢唔回港,確診3日即刻回港!肯定係仆街黎啦

英國佛系抗疫,病到就死刀可以自出自入
引用:
原帖由 judylam651 於 2020-5-18 10:40 AM 發表
又一隻仆街自私精 !
照計有發燒又上到機 ? 全機乘客冇隔離14日,落機四散咁又增加社區感染風險..

返嚟靠害,自私精

英美無得醫!等死!

引用:
原帖由 siuroy123 於 18-5-2020 10:35 AM 發表
(星島日報報道)新冠肺炎疫情反覆,本港昨再新增三宗輸入個案,全由巴基斯坦返港。昨日亦錄得一宗海外確診個案,患者在當地確診後三日返港。衞生防護中心傳染病處主任張竹君表示,如患者已在當地確診應完成治療後才回港,以免對他人造成風險。另外,屯門醫院一個隔離病房因火警鐘誤鳴,抽風系統昨日停頓約一小時,為醫管局第三所醫院發生相類事故,但局方認為傳播風險較低。

該名海外確診的患者為二十九歲男子,去年五月 ...
第介出境!介左佢第第先!😹

又話封關救港嘅?屌 議員呢?

黃絲手足要返港播毒、攬炒

點解確症仲可以上機?

英國輕症新冠肺炎醫院唔會收症。

引用:
原帖由 productdesigner 於 2020-5-18 11:38 AM 發表
英國佛系抗疫,病到就死刀可以自出自入
英美染上係美國肺炎最劇毒 !

正仆街!返去民主大國啦!

引用:
原帖由 siuroy123 於 2020-5-18 10:35 AM 發表
(星島日報報道)新冠肺炎疫情反覆,本港昨再新增三宗輸入個案,全由巴基斯坦返港。昨日亦錄得一宗海外確診個案,患者在當地確診後三日返港。衞生防護中心傳染病處主任張竹君表示,如患者已在當地確診應完成治療後才回港,以免對他人造成風險。另外,屯門醫院一個隔離病房因火警鐘誤鳴,抽風系統昨日停頓約一小時,為醫管局第三所醫院發生相類事故,但局方認為傳播風險較低。

該名海外確診的患者為二十九歲男子,去年五月 ...
香港可以免費醫,點解唔翻嚟咁笨實先

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]