• 瀏覽: 47,403
  • 回覆: 203
+9
引用:
原帖由 gspqr 於 2020-5-18 03:41 PM 發表

做乜要搵個朝鮮人領導中國?
睇人要睇遠d, 唔好淨係睇種族!

1915年瘟疫流感亦一樣有第二次、三次爆發期!!源頭一樣由美國散播蔓延!!!老美是大話精!!!

已經買定多幾盒口罩😷

引用:
原帖由 魯先生 於 2020-5-18 03:49 PM 發表

睇人要睇遠d, 唔好淨係睇種族!
大陸要人民大會投票喎,國藉都有規定.美國都唔會比個外國移民選總統啦

街上有好多精神病患唔戴口罩

引用:
原帖由 gspqr 於 2020-5-18 03:57 PM 發表

大陸要人民大會投票喎,國藉都有規定.美國都唔會比個外國移民選總統啦
主席任期本來都規定,咪又係人改!
一定得嘅,你信我啦!

引用:
原帖由 魯先生 於 2020-5-18 04:00 PM 發表

主席任期本來都規定,咪又係人改!
一定得嘅,你信我啦!
咪玩啦,任期長短同國藉點比.中國歷史傳統係有能者居之,做幾耐唔緊要.搞任期制都係近幾十年,只要符合時勢國情,冇話咩唔啱.但搵個朝鮮人嚟做總統就真係九唔搭八,而且金仔從政經驗唔夠,佢嘅能力頂多係管一個省咁大把

引用:
原帖由 songsong17 於 2020-5-18 10:52 AM 發表

反中白痴只會FF...

中國輸出個案十分少,歐美就輸出好多, 邊個害地球?
中國輸出個案十分少??你憑乜咁講?封城前d人去咗邊?凈係留係中國呀
藍屍冇腦都可以接受,歪理真係唔diu你都唔L得

引用:
原帖由 btfoot 於 2020-5-18 04:23 PM 發表

中國輸出個案十分少??你憑乜咁講?封城前d人去咗邊?凈係留係中國呀
藍屍冇腦都可以接受,歪理真係唔diu你都唔L得
好多國家已經講左佢地而家既疫係唔係中國...

唔識睇其他國家都睇下香港數字,美國輸入香港仲多過中國...

唔識睇數字都睇下方法, 中國最起碼發現暴發就封城,有病無病都唔比走... ,再睇英美,有病想去醫都叫你走,幾多有病既走返香港....

不過反中白痴成日FF逃避現實...,無腦四圍屌咪好似特朗普咁,對世界無益仲累人累物...

引用:
原帖由 hohohosoho 於 2020-5-18 10:00 AM 發表
唔好啩
香港公信力第一,香港有公信力

我記得係因為人傳人嘅定義上出現偏差導致延誤,後來再將定位擴大先知發現出大獲。
係疫情爆發初期嘅混亂局面要搞清楚病毒性質、傳染渠道、確診同死亡人數跟本不切實際。

引用:
原帖由 hohohosoho 於 2020-5-18 10:00 AM 發表
唔好啩
佢叫有良心. 你睇下特朗普. 手下話有可能,有第二波. 佢即時插人話亂講.
仲要美國而家日日萬幾二萬人確診. 佢一樣照開市.
如果真係有第二波, 美國唔只係重災區, 隨時會成為新冠主要輸出地……

今次肯定藉機入香港數 , 之後要香港賠償

引用:
原帖由 33444433 於 2020-5-18 04:42 PM 發表

香港公信力第一,香港有公信力
咁又係,被共產黨搞到一pat屎

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]