• 瀏覽: 2,746
  • 回覆: 72
引用:
原帖由 ntworks 於 2020-5-22 02:52 PM 發表

係你自己講中國已畀咗好多資料美國。
邊句?
幾多叫好多?
當你啱,代表咩?
代表你地老屈美帝?

網評員內部資料(嚴禁外洩)

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 Puke007 於 2020-5-22 02:56 PM 發表

歸咎左會減少感染者?會死人復活?
只會給世人感覺把自己責任歸咎他人,不負責任的可恥。
你地不停歸咎美帝囉
又唔記得咗呀?

引用:
原帖由 ChatLaw 於 2020-5-22 02:59 PM 發表

而家係美國講大陸放幾十萬人出嚟放毒
如果根據美國既標準去計, 3 個月有1600 萬大陸人去過亞洲主要地方,如果用美國標準 咁亞州理應更嚴重 ,你同意嗎?
所以亞洲情況冇美國差,1 係美國既標準唔合理, 1 係美國自己做得差,你同意嗎?
雙重標準死全家喔 ...
我都唔知你想不乜嘢
我指出你地之前造謠信謠傳謠話係5個美軍播毒
17年前劉劍倫教授係1個人播毒嚟香港
就係指出你發言冇咩理應可言
你純粹自我陶醉而已
包括所謂嘅美帝標準
我唔明你想攻擊乜嘢囉
你可以話冇確實記錄佐證有十萬計帶菌者播毒
但有大6人食退燒藥入境4圍抹口水仲po上網叫其他人照做
而家唔認有咩用?
大6L個個菩薩心腸亡美之心不死
我諗你自己最清楚

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 平陽虎 於 2020-5-22 04:05 PM 發表

做乜咁驚?
你冇Link?

回覆 引用 TOP

一早夾好咩都要賴中國

附件

20200521_151119.jpg(125.37 KB)

2020-5-24 08:16 AM

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 聞敬鑾 於 2020-5-24 07:15 AM 發表

你地不停歸咎美帝囉
又唔記得咗呀?
指明,引用那貼我什麼不停歸咎,截3編圖我曾經歸咎睇吓,你整系識你你我我,如用講我,你呢?
有病就睇下醫生。

引用:
原帖由 ntworks 於 2020-5-18 08:39 AM 發表

特朗普政府繼續將新型肺炎於全球爆發歸咎於中國,再度批評北京政府向世界隱瞞疫情,導致美國經濟受損害。 白宮貿易顧問納瓦羅接受美國廣播公司節目訪問時,以「中國病毒」來形容新型冠狀病毒,強調並非指控北京政府蓄意這樣做,但以他所知,首名新型肺炎患者在中國確診後,中國在世界衛生組織掩護下,向全世界隱瞞病毒消息...

https://newsstatic.rthk.hk/images/mfile_15267 ...
美鬼含血噴人,吊柒佢老母!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ntworks 於 2020-5-18 08:39 AM 發表

特朗普政府繼續將新型肺炎於全球爆發歸咎於中國,再度批評北京政府向世界隱瞞疫情,導致美國經濟受損害。 白宮貿易顧問納瓦羅接受美國廣播公司節目訪問時,以「中國病毒」來形容新型冠狀病毒,強調並非指控北京政府蓄意這樣做,但以他所知,首名新型肺炎患者在中國確診後,中國在世界衛生組織掩護下,向全世界隱瞞病毒消息...
https://newsstatic.rthk.hk/images/mfile_15267 ...
講大話個樣冇CIA逢背噢咁叻

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Puke007 於 2020-5-24 08:56 AM 發表

指明,引用那貼我什麼不停歸咎,截3編圖我曾經歸咎睇吓,你整系識你你我我,如用講我,你呢?
有病就睇下醫生。
我冇歸咎美帝呀

回覆 引用 TOP

武漢肺炎源自中國,已經係既定事實,各國一致認同,再拗都無意義

回覆 引用 TOP

中國確診,但源頭美國喎,美國點解唔追究源頭,要追究確診

回覆 引用 TOP

賴得就賴

小小的一陣風呀 慢慢的走過來
請你們歇歇腳呀 暫時停下來
海上的浪花兒開呀 我才到海邊來
原來麼你也愛浪花 才到海邊來
引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2020-5-25 04:49 PM 發表

賴得就賴

石正麗去年3月蹊蹺發文 預警蝙蝠病毒大疫
https://m.discuss.com.hk/index.p ... 980876#pid519171106

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]