• 瀏覽: 2,747
  • 回覆: 72
就當糸,由大陸開始自封,到底有幾多中國入美國境,而呢班人有幾多染病。點解會去到200萬人架。又或者轉個思維做假,咁成個亞洲,每一地都過千人,台灣得幾百人莫非又假?衰就要認。

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 ntworks 於 2020-5-18 08:39 AM 發表

特朗普政府繼續將新型肺炎於全球爆發歸咎於中國,再度批評北京政府向世界隱瞞疫情,導致美國經濟受損害。 白宮貿易顧問納瓦羅接受美國廣播公司節目訪問時,以「中國病毒」來形容新型冠狀病毒,強調並非指控北京政府蓄意這樣做,但以他所知,首名新型肺炎患者在中國確診後,中國在世界衛生組織掩護下,向全世界隱瞞病毒消息...

https://newsstatic.rthk.hk/images/mfile_15267 ...
「美國响2/2關始禁止14日內踏足過中國嘅人入美國境。但美國病例响禁令後嘅28日後仲係只有雙位數字。美國嘅疫情係3月中後期先爆發,遠超過28日嘅最嚴謹潛伏期,根本就同中國扯不上關系。」

呢條垃圾籮只係跟傻侵國策九噏。
講來講去,全部係嗰啲非專業嘅九噏,有見過啲專業醫學界企出嚟指責中國咩?

香港曱甴
時代垃圾
引用:
原帖由 理+誠 於 2020-5-18 01:01 PM 發表

「美國响2/2關始禁止14日內踏足過中國嘅人入美國境。但美國病例响禁令後嘅28日後仲係只有雙位數字。美國嘅疫情係3月中後期先爆發,遠超過28日嘅最嚴謹潛伏期,根本就同中國扯不上關系。」

呢條垃圾籮只係跟傻侵國策九噏。
講來講去,全部係嗰啲非專業嘅九噏,有見過啲專業醫學界企出嚟指責中國咩? ...
以上資料係公開資次,你可以從網上搵到。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ntworks 於 2020-5-18 09:32 AM 發表

中國响12/1發表新冠病毒基因序列,但美國卻已响11/1開始研發疫苗。所以更有理由相信新冠病毒係由美國散出去。
有冇Link?
9up?
病毒一早已由大6散出去
人地1月11號做咩關你咩事有乜關係?
人地係咪用SARS1冠狀病毒整疫苗?
係咪你12號人地11號?
齋up根本係冇意思

網評員內部資料(嚴禁外洩)
引用:
原帖由 聞敬鑾 於 2020-5-19 06:49 PM 發表

有冇Link?
9up?
病毒一早已由大6散出去
齋up根本係冇意思 ...
做乜咁氣急敗壞?

引用:
原帖由 聞敬鑾 於 2020-5-19 06:49 PM 發表

有冇Link?
9up?
病毒一早已由大6散出去
齋up根本係冇意思 ...
『人地1月11號做咩關你咩事有乜關係?』
你咁寫法,我畀唔畀條 link 出嚟都冇用啦。

引用:
原帖由 鬼屋門口食花生 於 2020-5-18 09:36 AM 發表

中國疫情對美國經濟有利呀,你納瓦羅自己講嘅,應該開心先至係呀。
棺材生意大賣特賣,立即搬回美國本士

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ntworks 於 2020-5-18 08:39 AM 發表

特朗普政府繼續將新型肺炎於全球爆發歸咎於中國,再度批評北京政府向世界隱瞞疫情,導致美國經濟受損害。 白宮貿易顧問納瓦羅接受美國廣播公司節目訪問時,以「中國病毒」來形容新型冠狀病毒,強調並非指控北京政府蓄意這樣做,但以他所知,首名新型肺炎患者在中國確診後,中國在世界衛生組織掩護下,向全世界隱瞞病毒消息...

https://newsstatic.rthk.hk/images/mfile_15267 ...
我係另一個POST 有post 過出黎

11月12月同今年1 月, 大陸人去HK, 澳門, 台灣, 新加坡, 日本, 南韓超過1600 萬人次
區區個30 萬搞到美國咁? 我笑了

引用:
原帖由 gogoaway 於 2020-5-18 08:54 AM 發表

阿豬阿狗屁話不用理會!
你月薪多過 呢個阿豬阿狗 1蚊當你贏

首名新型肺炎患者在中國確診後,

在中國確診的首名新型肺炎患者.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ansonkpl 於 2020-5-18 12:14 PM 發表

嘩!疫情爆發以來,中國真係可以有咁多人出境播毒,佢條數點計出嚟。根據中國官方公佈,至現時為止,包括境外輸入個案,中國全境都是約8萬5千人染疫。在世界各國禁中國人入境的情況下,怎可能有這麼多人到外地播毒,作文都要合理先有人信的
遠嘅唔講,就以香港和澳門為例,兩地都好遲先對內地封關,但又唔見兩地個案大爆發喎,實情係點,大家自己分析吓嘞 ...
不過d曱由黃撚大多都無腦無分析能力,d曱由黃撚話中國係隱瞞疫情,我公司都有d咁既黃撚,話大陸其實死咗幾十萬人
我話尾國150萬人中招死10萬人,大陸都死幾十萬人,即係感染數目最小都二,三百萬人,香港係同大陸相連人員上落頻密,之前大陸爆發香港可以只有百多宗個案咁撚小?,除非香港政府又係隱瞞,否則真係有腦都知無咩可能啦,傻仔!
反而歐美爆發d海外港燦湧返嚟就搞到確疹數字直線上升

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Golf-16 於 2020-5-19 10:46 PM 發表

你月薪多過 呢個阿豬阿狗 1蚊當你贏
you too with him.

回覆 引用 TOP

10月11月開始?
年尾已傳死好多人
2020年1月初還在唔清唔楚玩維穩
或許有家庭式個案已反映人傳人
1月中仍在春運
還在百家宴
還在舖天蓋地維穩下宣佈封城
譚德塞叫各國不要封城不要限制旅遊
仍有數以十萬計的人出國他走, 當中經香港走的更不計其數
雖然對指控沒有影響,但他們都是甚麼人?

相信還有更嚴重指控, 只不過門檻非常非常之高, 也不代表沒有任何線索或證據

原來人生就是夠不夠狠去愚玩智商不夠高的百姓

早說過他們只是小數
學人玩公關, 不知羞的在玩, 小記扮大員騙蠢人的公關
從那選舉一天開始, 不斷斷章取義, 混淆視聽

如今,
還敢說對他表遺憾的報告是還他清白
叫他下台仍說那証明他們自身求改變是對

不怕笑壞人
你老美 仲有冇第二句架

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ChatLaw 於 2020-5-19 10:39 PM 發表

我係另一個POST 有post 過出黎

11月12月同今年1 月, 大陸人去HK, 澳門, 台灣, 新加坡, 日本, 南韓超過1600 萬人次
區區個30 萬搞到美國咁? 我笑了
Thx

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]