• 瀏覽: 2,744
  • 回覆: 72
引用:
原帖由 徐庶 於 2020-5-18 09:22 AM 發表

O....
唔駛問,一切都係中國衰,中國搞事。中共累街坊。

浸浸做得非常好,只係被中國累。

希望大家支持浸浸連任。
我都支持浸浸連任。
對付共和黨呢個真小人,總好過對付民主黨呢啲偽君子。

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
中國疫情對美國經濟有利呀,你納瓦羅自己講嘅,應該開心先至係呀。

1月11日美國已開始研發新冠疫苗,說明早在12月美國已清楚相關病毒
美國為乜唔通知世衛?

美國做乜唔叫美國人民防守?

這問題是老美攪出來

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 豆芽生 於 2020-5-18 08:56 AM 發表

你都要講吓1月11日點屙個毒株出嚟先啦!
小蘑菇生出來的🤔🤔

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ntworks 於 2020-5-18 08:39 AM 發表

特朗普政府繼續將新型肺炎於全球爆發歸咎於中國,再度批評北京政府向世界隱瞞疫情,導致美國經濟受損害。 白宮貿易顧問納瓦羅接受美國廣播公司節目訪問時,以「中國病毒」來形容新型冠狀病毒,強調並非指控北京政府蓄意這樣做,但以他所知,首名新型肺炎患者在中國確診後,中國在世界衛生組織掩護下,向全世界隱瞞病毒消息...

https://newsstatic.rthk.hk/images/mfile_15267 ...
有尾國巿長已氶認自己上年11月已患過新冠並有抗體, 老尾自己才是源頭

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 赤色戰狼 於 2020-5-18 09:11 AM 發表

支持中共用武漢肺炎搞死老尾
係就好啊,不過係老尾自己攪死自己

回覆 引用 TOP

狗吠聲。報黎做乜😪

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 赤色戰狼 於 2020-5-18 09:11 AM 發表

支持中共用武漢肺炎搞死老尾
尾角廢炎自己搞死尾角啫!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 鬼屋門口食花生 於 2020-5-18 09:36 AM 發表

中國疫情對美國經濟有利呀,你納瓦羅自己講嘅,應該開心先至係呀。
佢可能精神分裂中.唔記得邊個人格講過呢句話...

隔離戴FULL GEAR既是否鬼..
派裝備那位是否係鬼...
派八達通,禮卷那個人是否又係鬼..
TELEGRAM內又有多少係鬼..
朋友被捉,會唔會篤灰,
戴口罩可能係鬼..唔戴又怕被人起底..

回覆 引用 TOP

事實,只係冇腦人先相信共媒體

回覆 引用 TOP

柒普的狗跟柒普講嘢都是一樣,
9 up !

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ntworks 於 2020-5-18 08:39 AM 發表

特朗普政府繼續將新型肺炎於全球爆發歸咎於中國,再度批評北京政府向世界隱瞞疫情,導致美國經濟受損害。 白宮貿易顧問納瓦羅接受美國廣播公司節目訪問時,以「中國病毒」來形容新型冠狀病毒,強調並非指控北京政府蓄意這樣做,但以他所知,首名新型肺炎患者在中國確診後,中國在世界衛生組織掩護下,向全世界隱瞞病毒消息...
https://newsstatic.rthk.hk/images/mfile_15267 ...
謊言大國又講大話
謊言大國的疫苗已證實在講大話
謊言大國在3月中已發表第一階段疫苗臨床
同納瓦羅的講法自相矛盾

回覆 引用 TOP

今次唔出個「副總統」呀?係咪因為 呀彭屍 出得太多,所以要輪到第二個呀?

回覆 引用 TOP

嘩!疫情爆發以來,中國真係可以有咁多人出境播毒,佢條數點計出嚟。根據中國官方公佈,至現時為止,包括境外輸入個案,中國全境都是約8萬5千人染疫。在世界各國禁中國人入境的情況下,怎可能有這麼多人到外地播毒,作文都要合理先有人信的
遠嘅唔講,就以香港和澳門為例,兩地都好遲先對內地封關,但又唔見兩地個案大爆發喎,實情係點,大家自己分析吓嘞

美國首名病者幾時出現?

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右