• 瀏覽: 21,634
  • 回覆: 209
  • 追帖: 1
+7
引用:
原帖由 Sith-Lord 於 2020-5-23 10:48 PM 發表
美軍打起上嚟唔係同你講玩
如果唔係中國就唔會連個鈎魚台都唔敢埋去
所以宜家咪急起直追囉,每年出產軍艦速度驚人,十幾年之內就可翻天覆地,變成新對舊囉,美國再唔大幅更新裝備,好快會見到優劣逆轉呢!

引用:
原帖由 wing2288 於 2020-5-28 03:14 PM 發表
美國反而不驚,打完不論輸.贏都會走,它拍佔領你們中國,中國人成為美國公民,全部中國人移民去美國.反而怕俄佬趁機會搶中國土地
土地反而次要

普京係民選之下,竟然可以獨裁兼長期掌權

受到啟發,本朝修憲,可以無限期執政

普京再接再勵,謀求修憲

大家互相啟發

確係兄弟友之邦

不用打敗,也不會去打敗美國!只要痛擊就可以了!
美國也不可能打敗中國!

中國去美國門口打仗,中國會輸。同樣,美國去中國門口打仗,毫無縣念,一樣會輸。

引用:
原帖由 agentsmiths 於 2020-5-18 08:55 AM 發表
其實您們要明白美國為何要使出
「示弱誘敵之計」的計謀。
為何美軍要 向中國軍隊示弱,
要理解他們的想法, 中國才不會步入美軍的陷阱
唔明白?中國一向萬事以和為貴,中國跟本唔會無啦啦去攻擊美軍架,仗係從何打起來呢?唯一解釋係受美軍進攻受侵略姐,咁仲有得避免咩!

引用:
原帖由 天下唯攻2.0 於 2020-7-24 11:02 AM 發表

唔明白?中國一向萬事以和為貴,中國跟本唔會無啦啦去攻擊美軍架,仗係從何打起來呢?唯一解釋係受美軍進攻受侵略姐,咁仲有得避免咩! ...
要使中國先動武, 最簡單的方法是打台灣牌。

引用:
原帖由 agentsmiths 於 2020-7-24 12:42 PM 發表

要使中國先動武, 最簡單的方法是打台灣牌。
都係打台灣姐,隨非美國做架両至打得成,收復領土有責,有得避咩?

引用:
原帖由 wai177 於 2020-5-18 03:36 PM 發表

二戰時代蘇聯,人口2億唔夠。
可以死1000萬士兵, 死完1000萬士兵,去到戰爭未期都仲係1000萬級別軍隊,仲愈打愈有。

美國人口 而家有3億, 你同我講 阿富汗 戰爭,美國人死左1萬人唔夠, 就係輸。

跟番二戰時代, 美國全國總動員, 大慨係可以拉出1000萬常規軍隊, 年產幾萬隻飛機 同坦克。

中國打得贏咩? ...
哈哈,傻仔,美狗1000萬軍隊準備蛙泳游過太平洋嗎?真是無知可笑!黃絲和台蛙也就這水平了!🤣🤣🤣

引用:
原帖由 agentsmiths 於 2020-5-18 08:55 AM 發表
其實您們要明白美國為何要使出
「示弱誘敵之計」的計謀。
為何美軍要 向中國軍隊示弱,
要理解他們的想法, 中國才不會步入美軍的陷阱
咁D撞船,火警,墜機,誤射自己友,營內強x同殺自己友等
一定係荷利活劇本同特效
唔假戲真做到咁真實點呃到人架

引用:
原帖由 agentsmiths 於 2020-5-18 08:18 AM 發表
大約20多年前, 美國曾經也嘗試過一次 電腦模擬戰,
那次模擬戰的結果是 中國 擊敗 美國太平洋艦隊,
只有在美國和日本 聯軍 才能打敗中國軍隊 。

不過 無論 是20年前還是今次的軍事 模擬戰,
重點是美方 沒有派出全國的軍力, 只是使用太平洋艦隊,
也是說 在模擬戰中 美國 使用約四分之一 的軍力, 來對抗中國全國軍力,
所得出來的結果。

美國的軍事專家事很謹慎的, 只會 ...
低能黃畜,中國從來無想過打敗美帝。系美帝話今日要打敗中國。

引用:
原帖由 maoleitau 於 2020-7-24 01:48 PM 發表

俄羅斯 : 當俄羅斯還不存在, 還要這世界有何用 ? 正是核大戰開始, 之後英法沒了, 美國日本也沒了, 全世界回到至農業時代.
核污染仲住到人咩?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]