• 瀏覽: 18,595
  • 回覆: 133
  • 追帖: 1
通常都係重災區查先

熱賣及精選
引用:
原帖由 YDeepFrog 於 2020-5-19 08:25 AM 發表

美國想要的是
只對中國的 特定調查
而不是 普遍調查

就是心裡有鬼
公正的就會除摷美國, 仲要摷埋澳州,
因為. 被科學家發現最早的病毒, 就是在這兩個國家出現

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2020-5-19 08:30 AM 發表

通常都係重災區查先
這個要支持

唔查??
預言12月又會來個更重的疫災

世界更應要求調查美國遍佈世界的軍營內生化實驗室, 超過2千間, 超級危機

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 montejo 於 2020-5-17 09:48 PM 發表

其實邊個源頭好難查,無一個國家好似中國咁坦白,一發現人傳人即刻通報。
仲有,冠狀病毒一向存於大自然,只係睇變種勁唔勁,好多專家都話過,今次病毒亦會繼續變種,直至適應和人類供存活,病毒好聰明唔會殺死自己宿主 ...
中國坦白,你真係識講笑!
當時講出疫情又耕又鎖,有無睇新聞架!

引用:
原帖由 魯先生 於 2020-5-19 08:35 AM 發表

中國坦白,你真係識講笑!
當時講出疫情又耕又鎖,有無睇新聞架!
所以話香港人井娃………你有冇上知乎?
內地人一早有討論啦!邊個被拉?…李文亮?佢被拉係因為將一種未知的病毒講係沙士!

引用:
原帖由 montejo 於 2020-5-19 08:38 AM 發表

所以話香港人井娃………你有冇上知乎?
內地人一早有討論啦!邊個被拉?…李文亮?佢被拉係因為將一種未知的病毒講係沙士!
反而香港人係井蛙,大陸人要翻牆就有國際視野!你唔做棟篤笑浪費左你!

引用:
原帖由 魯先生 於 2020-5-19 08:48 AM 發表

反而香港人係井蛙,大陸人要翻牆就有國際視野!你唔做棟篤笑浪費左你!
ONX, 上到網就叫國際視野? 大陸人每年出國人次過億人次, 係海外的著名大學都係大陸的留學生, 單全尾國就1/3 的留學生都係來自大陸, 不似香港d曱甴上外國網只為上咸網用來打飛機, 上一次個幫製造炸彈個學生部電腦都係兒童色情野, 再唔係就係上youtube到抹黑大陸和警察就叫國際視野, 你想笑死人?

引用:
原帖由 豬木屍吃河童 於 2020-5-19 10:00 AM 發表

ONX, 上到網就叫國際視野? 大陸人每年出國人次過億人次, 係海外的著名大學都係大陸的留學生, 單全尾國就1/3 的留學生都係來自大陸, 不似香港d曱甴上外國網只為上咸網用來打飛機, 上一次個幫製造炸彈個學生部電腦都係兒童色情野, 再唔係就係上youtube到抹黑大陸和警察就叫國際視野, 你想笑死人? ...
而家係講緊世衛查病毒🦠,你不如了解吓題目,再用腦諗一諗先再回覆!麻煩晒😌

引用:
原帖由 魯先生 於 2020-5-19 10:22 AM 發表

而家係講緊世衛查病毒🦠,你不如了解吓題目,再用腦諗一諗先再回覆!麻煩晒😌
中國認可WHO主導調查
https://www.bbc.com/zhongwen/trad/world-52705233

仲未見美國表態既相關新聞

引用:
原帖由 starr 於 2020-5-19 11:38 AM 發表

中國認可WHO主導調查
https://www.bbc.com/zhongwen/trad/world-52705233

仲未見美國表態既相關新聞
自己人查自己人,強國最喜歡,大家明的

尾國肺炎!中國清白當然敢比世衞查!尾國周身屎敢撚比人調查咩!

回覆 引用 TOP

一定會由最嚴重嘅美國開始查,美國又一定唔會比你查,所以都係不了了之。

http://hk.myblog.yahoo.com/peterwong827

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 buomjwit 於 2020-5-19 11:42 AM 發表

世衞裏面幾多美國專家?不過井台蛙當然不知!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 buomjwit 於 2020-5-19 11:42 AM 發表

傻啦,唔通比敵人查自己咩?

http://hk.myblog.yahoo.com/peterwong827

回覆 引用 TOP

引用:

當WHO稱讚中國大陸防疫工作,台偽1450都崩潰了,大罵世衛收左人民幣而偏袒中國
其後美帝跳出黎疾呼:「我才是世衛最大金主!!」幫1450拆台
到底世衛為何偏向中國而非美國呢? 唯一原因就係防疫表現。
ps.今日美帝突破150萬

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]