• 瀏覽: 18,495
  • 回覆: 133
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 鬼屋門口食花生 於 2020-5-18 12:22 AM 發表

美國唔會俾WHO調查人員入境,就好似唔俾聯合國人權調查人員,想調查美國貧窮人口一樣。
所以要學嶺大咁,靜雞雞放數據箱入黃大仙祠咁

回覆 引用 TOP

同意,應立即去美國調查, 美國舊年8月已有病例

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 withorwithoutu 於 2020-5-17 20:31 發表

老美一定由得世衛查
但絕對唔會配合
亦絕對唔會承認世衛既調查結果
絕對同意!

甚至可能因此退出世衛,自設組織,只有美國及台灣為會員國!

2020瑞士洛桑青年冬奧年 香港撥亂反正年 Samsung S20 Ultra 5G元年
2021東京奧運年 豐田全球氫氣零碳元年
Start Your Impossible!
Mobility for All!
Hope Lights Our Way!

回覆 引用 TOP

今次係好多國家唔敢公開得罪美國,但又忍夠美國,想郁美國,所以集體致函世衛要求調查.中國應樂觀其成.

引用:
原帖由 FENFAY 於 2020-5-18 04:44 PM 發表

今次係好多國家唔敢公開得罪美國,但又忍夠美國,想郁美國,所以集體致函世衛要求調查.中國應樂觀其成.
仲有要求疫苗公平俾世界各國,即係攞美國藥廠條命...

美國金主一定大力反對,逆世界潮流以高價疫苗取利...

隔離戴FULL GEAR既是否鬼..
派裝備那位是否係鬼...
派八達通,禮卷那個人是否又係鬼..
TELEGRAM內又有多少係鬼..
朋友被捉,會唔會篤灰,
戴口罩可能係鬼..唔戴又怕被人起底..

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 starr 於 2020-5-17 11:54 PM 發表

剛睇到環時出左社論:
https://3w.huanqiu.com/a/de583b/3yH6FcdNoeX

对病毒起源的科学调查应当开展,但是第一,它需要由世卫组织主导,而不能由任何国家或地区组织主导。第二,调查需要是科学公平的,不仅中国有可能与疫情相关的元素被纳入调查范围,美国等各国的相关因素同样要被纳入调查范围。美国不断发现更早的新冠病毒的确诊感染者,特朗普总统还表示美方1月11日就 ...
中國一向主張以科學找出病毒源頭,科學無分國界,各國由上年年中後既血液樣本可能都要抽查,

研究新冠病毒何時開始進入人類之中...

隔離戴FULL GEAR既是否鬼..
派裝備那位是否係鬼...
派八達通,禮卷那個人是否又係鬼..
TELEGRAM內又有多少係鬼..
朋友被捉,會唔會篤灰,
戴口罩可能係鬼..唔戴又怕被人起底..

回覆 引用 TOP

竹杖芒鞋踏半生,
罡風霜雪渡天涯,
廿載五陵遊子夢,
風波煙裹影浮生,

消遙伴我清風爽,
世態炎涼莫介懷,
火浴鳳凰歸有日,
一身煙雨去無聲。
如果調查結果病毒來源系美國,呢60國點辦?

搵源頭咪要去A型帶毒者查起、美國比唔比去查架

做人要有決心要有恆心,

回覆 引用 TOP

辭職保命啦

回覆 引用 TOP

已證實源頭同傳播喺美國,所以中國一定支持

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 starr 於 2020-5-17 08:25 PM 發表

歐洲聯盟(EU)4月起草擬WHA提案時納入調查新冠病毒起源以及要求了解世界衛生組織應對疫情的作為,盼加強全球衛生安全。根據WHO最新公布的資料,這份決議草案名稱為「應對COVID-19(新冠病毒) ...
最主要迫細胃讓台灣加入WHO。

回覆 引用 TOP

是啊,其實為何不查美國或者其他國呢?有時候第一爆發未必是起源地

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 非誠勿妖 於 2020-5-17 20:45 發表

美國今次死得!好明顯源頭係喺美國
查佢老美

回覆 引用 TOP

老尾唔會比你查

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]