• 瀏覽: 23,014
  • 回覆: 133
  • 追帖: 1
+10
幾時見過有任何組織可以對美國調查,美國自己寫份報告比你地,邊個敢唔照抄就最小都要被告強姦,跟住啲傻西就會拍手話睇現美國法治精神,次次都係咁架啦

好驚呀,萬一證實到點算呀,無啦無啦

引用:
原帖由 cassiuscasie 於 2020-5-18 09:13 PM 發表
如果調查結果病毒來源系美國,呢60國點辦?
60國可將當地美資產涷結並公開地修定法例充公以資抵疫學習美國的做法,或"民主"地公示聯合國尋求解決辦法。相信美國只有一個群不會退的只剩聯合國。

引用:
原帖由 starr 於 2020-5-17 08:25 PM 發表

歐洲聯盟(EU)4月起草擬WHA提案時納入調查新冠病毒起源以及要求了解世界衛生組織應對疫情的作為,盼加強全球衛生安全。根據WHO最新公布的資料,這份決議草案名稱為「應對COVID-19(新冠病毒) ...
WHO already say no, here is the wording:  "“The draft resolution on Covid-19 to be adopted by the World Health Assembly (WHA) is totally different from Australia’s proposal of an independent "

引用:
原帖由 louie186 於 2020-5-19 04:26 PM 發表
好驚呀,萬一證實到點算呀,無啦無啦
中國已經表態支持調查
美國又再破口大罵世衛

引用:
原帖由 candyloveandy 於 2020-5-17 08:55 PM 發表

支持立即對美國德特里克堡生化基地進行調查,還有電子煙白肺病的病例檔案,我相信會在那裡找到一切答案
關電子煙咩9野???

明知12月份已經有醫生指出有人傳人, 點解唔當時立即封城??? 

尾角會話 : 我每年俾幾億會費 ,中國先俾幾千萬,  如果報告指向尾角, 就會退出 世衛 !!

引用:
原帖由 送禮勤2013 於 2020-5-20 06:09 PM 發表
關電子煙咩9野???
已知最早病例,2019年7月美國不明肺炎,後來被指係電子煙引起
緊接9月美國「冬季流感」大爆發,「流感」死幾萬人
今年1月中國發現不明肺炎,後來命名covid19
時間上太巧合,懷疑covid19就係美國去年7月既不明肺炎,合情合理
美國應該公開透明,邀請國際專業組織調查

引用:
原帖由 withorwithoutu 於 2020-5-17 08:31 PM 發表
老美一定由得世衛查
但絕對唔會配合
亦絕對唔會承認世衛既調查結果
咁你錯嗱,美國之前咪唔俾who查囉,藉口係who偏幫中國嘛

歷史必定重演。錯過必然再錯。

引用:
原帖由 starr 於 2020-5-20 06:24 PM 發表

已知最早病例,2019年7月美國不明肺炎,後來被指係電子煙引起
緊接9月美國「冬季流感」大爆發,「流感」死幾萬人
今年1月中國發現不明肺炎,後來命名covid19
時間上太巧合,懷疑covid19就係美國去年7月既不明肺炎,合情合理
美國應該公開透明,邀請國際專業組織調查 ...
小學生都推理到,如果源頭喺美國,有曬準備,今次佢哋就唔會死最多人
呢度d人係咪冇腦?定又係d七毛?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]