• 瀏覽: 2,202
  • 回覆: 37
楊潤雄:文憑試歷史科有試題偏頗,要求考評局取消相關試題並作適當調整,確保考生獲公平對待。...

開戰了 暫時建制1:0黑暴

新聞來源連結:
http://news.tvb.com/instant/5ebe3f77335d199911b1527f/現場楊潤雄文憑試歷史科有試題偏頗-要求考評局取消試題

考評局班冚家剷又想洗腦要香港學生好似大陸班低能學生一樣仇日!班狗真係又想毒害香港學生思想!睇下現在全世界點解開始排華啦!點解中國唔係同全世界排其他國家,而係比其他國家排聯手排斥???全世界錯,祗有大陸一個啱

引用:
原帖由 dino0629 於 2020-5-15 03:36 PM 發表
考評局班冚家剷又想洗腦要香港學生好似大陸班低能學生一樣仇日!班狗真係又想毒害香港學生思想!睇下現在全世界點解開始排華啦!點解中國唔係同全世界排其他國家,而係比其他國家排聯手排斥???全世界錯,祗有大陸一個啱 ...
你一直只係呃到你自己一個

仇中教畜充斥, 試題喺香港校園大有市場!
https://www.youtube.com/watch?v=m6l5Q1i6MOo

咁明顯大是大非嘅問題,記招上全部黑記都同一口徑追問局長,香港點會唔死?

引用:
原帖由 dino0629 於 2020-5-15 03:36 PM 發表
考評局班冚家剷又想洗腦要香港學生好似大陸班低能學生一樣仇日!班狗真係又想毒害香港學生思想!睇下現在全世界點解開始排華啦!點解中國唔係同全世界排其他國家,而係比其他國家排聯手排斥???全世界錯,祗有大陸一個啱 ...
係人都知你最憎恨我們中國, 你又用我地中文, 你係乜人種?
呢個帖, 你唔係樓主, 黑我唔到, 吹咩!

如果你有管好下面啲人,呢條題目根本無可能過到,依家出咗問題先喺補鑊,慳啲喇潤腸紅!不如公開埋原本個marking scheme睇吓點答先攞到高分!

引用:
原帖由 天外有天s 於 2020-5-15 03:40 PM 發表

你一直只係呃到你自己一個
有啲PK好撚仇中, 100%奶西漢奸狗!

引用:
你啱,日軍姦你曾祖母,然後有你,一定啱

引用:
原帖由 LX8000 於 2020-5-15 03:55 PM 發表
如果你有管好下面啲人,呢條題目根本無可能過到,依家出咗問題先喺補鑊,慳啲喇潤腸紅!
DQ曬黃畜出卷員

阿楊潤雄話:嚴肅處理依四個字,我專利咗嘛,我用咗咁多次都過骨,你個考評局又用依個嚴肅處理,搞到我昨晚上後欄著晒火,你哋快撚收咗條題目皮呀,你兩個柒頭明天快D申請放兩星期大假,等我批

楊潤雄:文憑試歷史科有試題偏頗,要求考評局取消相關試題並作適當調整,確保考生獲公平對待。

抽出元兇嚴懲!

局長全家外國藉。你哋唔知咩?

近來好多件事, 感覺上政府立場係強硬左, 但係行動上係點仲係要拭目以待

主題標籤 #楊潤雄
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]