• 瀏覽: 4,182
  • 回覆: 90
  • 追帖: 1
+3
引用:
原帖由 聞敬鑾 於 2020-5-15 06:58 AM 發表

研發過程1樣係偷
就算俾你早推出都係on9
即係5G大陸推出市場都係偷你美國仲未造到既成果一樣 ??我想問美國有咩疫苗成果比大陸偷到 ??? 請慢慢詳細回答, 唔好轉話題

引用:
原帖由 DocHolliday 於 2020-5-14 08:08 AM 發表
其實講真,全世界新冠疫苗資料數據都應該互通啦,群策群力盡快搞掂疫苗做福全人類。 不過美國呢件白痴乜L都要美國優先,美國D藥商最緊要有獨市,話知你死。 ...
同全世界互通都唔能夠同佢老美互通,佢老美會攞中國嘅資料當係自己野,跟手話係中國偷佢嘅,佢老美死賊仔信唔過。

引用:
原帖由 版煮報夢. 於 2020-5-14 07:35 AM 發表
每天都是找東西老屈中國
不停講大話就會有人信同令國民憎恨中國加深

乜鳩都話中國偷
下次不如話中文字其實都係偷你老尾

引用:
原帖由 59804774 於 2020-5-14 07:21 AM 發表

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/amenews/20200514/photo/bkn-20200514060021626-0514_00972_001_01b.jpg?20200514064143

新冠肺炎:美國正式發警告 指控中國黑客圖竊疫苗資料
05月14日(四) 06:00
美國聯邦調查局(FBI)及國土安全部周三(13日)正式發出警告,指控與中國政府有關的黑客正以研究 ...
米國佬,最擅長:賊喊捉賊 惡人先告狀

大陸人四大發明響譽全球

引用:
原帖由 ~JustinBeaver~ 於 2020-5-14 08:45 AM 發表
你滷味講定先撘定個雞棚,他日中國首先研發出疫苗,就大模撚樣走出嚟分杯羹甚至完全搶奪他人功努!
如果中國出隻中藥制疫苗就笑撚死!

引用:
原帖由 yifeifei2 於 2020-5-14 08:57 AM 發表
大陸又偷未來科技
大陸有特異功能,穿越冇難度!!

引用:
原帖由 聞敬鑾 於 2020-5-16 08:30 PM 發表

5G歐洲佬同韓仔都有
研究緊唔偷得?
我冇話已製成
Concordski都係咁
韓國仔都有5G,老美都仲未有呀?

美國民主黨都小臭特朗普剩係識賴中國轉移防疫不力、呢屆美國政府真係廢能到自己友都小

引用:
原帖由 喜樂無窮 於 2020-5-14 07:47 AM 發表
美國有疫苗就唔使死咁多人啦,當年夠話5G技術係偷美國啦,而家咪又死死地氣希望能夠同中國合作

華為被美國下行政命令封殺,全球著名歐美大廠均停止供應技術及零件。《華爾街日報》昨刊出2萬多字的長文,揭露華為十多年來偷呃拐騙獲得歐美技術,上至科技巨企美國思科及摩托羅拉,下至薪水微薄的幼稚園 ...
不如話偷佐美國未來5G 有信服力的喎

引用:
原帖由 版煮報夢. 於 2020-5-14 07:35 AM 發表
每天都是找東西老屈中國
其實美國總統真係幾好做,好做過香港議員。

引用:
原帖由 富加美 於 2020-5-16 09:10 PM 發表

其實美國總統真係幾好做,好做過香港議員。
全世界官員都好做 尤其是做泛民

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]